Naar overzicht
Werkende en Werkzoekende | 10-25-2022

JobOn training in Bibliotheek: Weten wat je wilt

De bibliotheek organiseert een training. Als je op zoek bent naar een leuke baan is het belangrijk om goed te weten wat je wil! Hoe zit jouw droombaan eruit? Welke elementen en waarden zijn voor jou belangrijk? Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan.

In deze workshop ga jij het ontdekken. Door middel van oefeningen ga je op zoek naar  het antwoord op al deze vragen. Want… als je weet wat je zoekt is de kans groter dat je dat vindt!

Wat gaan we doen?

Na de kennismaking gaan we aan de slag met oefeningen om te ontdekken wat je wilt. Door inzicht te krijgen in wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.

We werken samen en helpen elkaar om helder te krijgen wat je wilt en wat bij je past. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio Twente en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan hier.

Delen