Naar overzicht
Student en Werkende en Werkzoekende | 10-19-2022

Gratis wandelcoaching: in gesprek over jouw loopbaan!

Wil jij graag aan de slag met jouw loopbaan? En wandel je graag in de natuur? Dan is deze wandelcoaching echt iets voor jou! Loopbaanadviseur en wandelcoach Philia begeleidt deze wandeling. In een klein groepje van maximaal 4 personen ga je wandelend in gesprek, ook krijg je opdrachten waarmee je samen aan de slag kunt en zo kom je steeds verder met je loopbaanvraag.  

Maar aan welke loopbaanvragen kun je dan denken: 

  • Ik wil graag wat anders, maar wat?
  • Welk beroep past bij mij? 
  • Ik wil een carrièreswitch maken maar hoe pak ik dat aan?
  • Ik wil graag doorgroeien, hoe kan ik dit aanpakken?


Een deelnemer deelt haar ervaring: "Philia weet je direct op je gemak te stellen. Al wandelend kom je samen tot bepaalde inzichten. Philia leert je symbolen te zien in de natuur, waardoor je ervaart waar je nu staat en waar je naartoe wil. Het is een beetje lastig uit te leggen, je moet het echt zelf ervaren. Ik heb ervaren dat ik op de juiste weg ben. En dat is een fijne bevestiging."


Voor wie? 

Voor iedereen met een loopbaanvraag

Wanneer?

Woensdag van 10:00 tot 12:00 uur

Waar?

Café Restaurant ’t Hoogspel in Delden. Deze locatie is met de auto en fiets goed te bereiken. Vanaf het treinstation in Delden is het ongeveer 20 minuten naar ’t Hoogspel.

Programma:

We verzamelen bij Cafe Restaurant t Hoogspel. We wandelen ongeveer een anderhalf uur en tijdens het wandelen doen we korte opdrachten waardoor je meer tot rust komt en inspiratie op doet voor jouw volgende loopbaanstap. Deze wandeling is geschikt voor allerlei loopbaanvragen. Vooraf ontvang je nog een mail met meer informatie. We sluiten af met een koffie of thee.

Aanmelden?

Wil je graag mee wandelen. Meld je snel aan via: twente@leerwerkloket.nl met je naam, telefoonnummer en emailadres. VOL=VOL!

Delen