Naar overzicht
Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 03-12-2020

Wat moet je als MKB ondernemer met het thema 'Leven Lang Ontwikkelen'? Je wilt ondernemen, geld verdienen en voldoen aan de vraag van de markt. Hoe past het ontwikkelen van medewerkers daarin, juist in deze moeilijke tijd?

In de Werkplein TV uitzending van 19 november 2020 vertelt ondernemer René Brünen hoe hij omgaat met personeelsontwikkeling. Hoe je via een leertraject een wervingsprobleem oplost en zelf een medewerker geschikt maakt voor een functie. En dat er verschillende financiële regelingen zijn om jou als ondernemer daarin te ondersteunen. Maar ook dat het voor realisatie van je bedrijfsdoelstellingen enorm belangrijk is om oog te hebben voor de behoeften van zittende medewerkers. In de visie van René gaat ontwikkeling verder dan een formeel opleidingstraject. Het begint met het goede gesprek, in kaart brengen wat iemand nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en denken in mogelijkheden!

Kijk hier het fragment met Rijschool Brünen terug:

Ben jij ondernemer en wil je vrijblijvend en kosteloos sparren met een adviseur van Leerwerkloket Twente? Maak je gebruik van NOW en worstel je met de vraag wat je moet doen met loopbaanadvies of van Werk naar Werk begeleiding? Kijk op: https://www.lerenenwerkentwente.nl/advies/leerwerkloket-werkgeversdiensten wat wij voor jou kunnen betekenen en meld je via het aanmeldformulier onder aan de pagina. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Jolanda Schonewille

Adviseur Leerwerkloket Twente

3 december 2020

Delen

Gerelateerde berichten