Naar overzicht
Werkende en Werkzoekende | 26-03-2021

Flyers Kiezen voor de Zorg, Kinderopvang én Sociaal Werk en Jeugdzorg 

Leerwerkloket heeft nieuwe flyers beroepenoriëntatie gemaakt voor alle werkenden of werkzoekenden die overwegen een overstap te maken naar een ander beroep. We trappen af met drie flyers over beroepen in de zorg, de kinderopvang en sociaal werk en jeugdzorg. 

Deze flyers helpen je om een beeld te krijgen over de verschillende beroepen. In de flyers is te lezen welke taken er zijn in verschillende sectoren en wat de kans op werk is. Ook staat aangegeven welke talenten je nodig hebt en welke opleidingen er bestaan. Wil je aan de slag in één van deze beroepen? Bekijk dan de tips voor mogelijkheden voor zij-instroom en leerwerktrajecten. 

Je kunt de flyers onderaan deze pagina downloaden als PDF. Zo kun je ze goed lezen en kun je ze voor later gebruik voor jezelf opslaan. 

Overweeg jij een overstap naar een ander beroep? Maar weet je nog niet wat bij jou past, welke opleiding je wilt gaan doen of wat je kansen op de arbeidsmarkt zijn? Je kunt altijd vrijblijvend in gesprek met Leerwerkloket Twente voor al jouw scholings- en loopbaanvragen. Een van onze loopbaanadviseurs denkt dan met je mee. Meld je hier aan. 


Flyer Zorg.pdf

Flyer Sociaal Werk Jeugdzorg.pdf

Flyer Kinderopvang.pdf

Delen

Gerelateerde berichten