Naar overzicht
Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 20-08-2020

Het is je vast niet ontgaan. De overheid doet er alles aan om inwoners en werkgevers te helpen om de gevolgen van Corona te beperken. Onder andere met de regeling NL leert door waardoor loopbaanadviseurs de kosten van een loopbaanadviestraject ter waarde van € 700,- door de overheid betaald krijgen.

Bij het Leerwerkloket kon je altijd al terecht voor loopbaan- en scholingsadvies, of je nu werkgever, werkend, zzp’er of werkzoekend bent. Via de website geven we tips waarmee je zelf aan de slag kunt en daar kun je je aanmelden voor een kosteloos adviestraject. Met NL leert door kun je je nu ook aanmelden bij een door NOLOC of CMI gecertificeerde loopbaanadviseur in de regio. Je hoeft zelf geen kosten voor te schieten, de adviseur krijgt via een subsidieregeling de kosten rechtstreeks vergoed..

Leerwerkloket Twente wil zoveel mogelijk inwoners van Twente helpen om gebruik te maken van NL leert door Door iedereen goed te informeren via de website en Social Media. Maar ook door samen te werken met partners in de regio. We roepen CMI of NOLOC gecertificeerde loopbaanadviseurs in Twente op om zich te melden bij Jenny Holtrop, Manager Leerwerkloket Twente, via j.holtrop@lerenenwerken.nl. We onderzoeken graag in een kennismakingsgesprek of we bij elkaar passen en hoe we samen Twentenaren kunnen helpen sterker te worden in een onzekere arbeidsmarkt

Delen

Gerelateerde berichten