Naar overzicht
Student en Werkende en Werkzoekende | 27-10-2022

Maand van de logistiek

Ben jij goed in plannen en organiseren? Of lijkt het je geweldig om langs bedrijven te gaan met een fiets, auto of vrachtwagen? Veel mensen denken bij de logistiek enkel aan: producten of artikelen vervoeren van A tot B. Maar voorafgaand aan het vervoeren zijn er nog tal andere logistieke processen. Om je een beeld te geven van de sector, worden er in november de Maand van de Logistiek allerlei activiteiten georganiseerd. Zo krijg jij een beeld van deze mooie sector. Hieronder zie je een overzicht van activiteiten die er deze maand georganiseerd hebben:

Woensdag 2 november 2022 organiseert Tempo Team een proeftuin. Het is een  compleet verzorgde dag waarin wij langs vier werkgevers gaan. De dag begint in Hengelo. Hier staan wij klaar met vervoer die jou en de andere deelnemers deze dag naar de verschillende bedrijven brengt. Proef de (werk)sfeer, maak kennis met mensen die er al werken én ervaar wat voor werk je daar kan doen. Meer weten? Bekijk hier alle informatie.

Daarnaast worden er roadshows bij verschillende organisaties georganiseerd. Dan kun jij een kijkje nemen bij één van deze mooie bedrijven:
– Woensdag 9 november 10.00 uur: Cycloon, Wegtersweg 15 te Hengelo
– Donderdag 10 november 14.30 uur: Dasko, Bedrijvenpark 341 te Almelo
– Woensdag 16 november 14.30 uur: New Aspect, Generatorstraat 60 te Hengelo

Rondleiding bij Cycloon – Hengelo
Woensdag 9 november 10.00 uur: Cycloon, Wegtersweg 15 te Hengelo
De bezorgers bij ons maken het verschil. Bij voorkeur op de fiets, aangedreven door bruine boterhammen. Cycloon is geboren uit passie voor fietsen en voor het milieu. Wij bezorgen post en pakketten door heel Nederland op een duurzame en sociale manier. Wil je een kijkje nemen bij ons bedrijf? Schrijf je in voor de Roadshow op woensdag 9 november om 10.00 uur.

Rondleiding bij Dasko – Almelo
Donderdag 10 november 14.30 uur: Dasko, Bedrijvenpark 341 te Almelo
Wij zorgen ervoor dat goederen snel, goed en gecontroleerd op de plek van bestemming komen. Wij vervoeren dagelijks gekoelde en bevroren producten voor AH-bezorgservice. Wil je meer weten over ons mooie bedrijf? Kom dan gerust een kijkje bij ons nemen. Schrijf je in voor de roadshow op donderdag 10 november om 14.30 uur.

Rondleiding bij New Aspect – Hengelo
Woensdag 16 november 14:30 uur: New Aspect, Generatorstraat 60 te Hengelo 
New Aspect is een voorstaand distributeur en een van de marktleiders op het gebied van smartphone en tablet accessoires in Nederland en België. Ons totale assortiment bestaat uit ruim 12.500 verschillende artikelen en wij leveren meer dan een miljoen artikelen uit voorraad dagelijks uit aan onze partners. Bij ons bedrijf werken wij met een groep van ongeveer 40 enthousiaste collega’s. De sfeer is informeel en samenwerken staat bij ons voorop. Wil jij een kijkje nemen bij ons bedrijf? Schrijf je in voor de roadshow op woensdag 16 november om 14.30 uur.

Wil je graag deelnemen? Via dit  inschrijfformulier kun je je inschrijven voor één van de roadshows! 


Delen

Gerelateerde berichten