Naar overzicht
Werkende en Werkzoekende | 19-03-2021

Ontdek de Zorg Week: Is de zorg iets voor mij? 

In deze coronatijden zijn er steeds meer mensen die een overstap naar de zorg en welzijn overwegen. Corona heeft laten zien hoe kwetsbaar de zorg is en hoeveel vraag er is naar goed (geschoold) personeel. Velen overwegen een overstap naar de zorg, omdat er volop kansen zijn in deze sector. Denk jij over een overstap naar de zorg? Of wil jij misschien een andere baan binnen de zorg? Zoek uit of de zorg wat voor jou is tijdens de Ontdek de Zorg Week van 22 tot en met 27 maart.  

De Ontdekdezorg week is namelijk een mooie eerste stap in jouw oriëntatie op zorg en welzijn. Weet je niet precies waar je moet beginnen? Op de website van Ontdek de Zorg kun je lezen welke verschillende beroepen er zijn binnen de zorg en welzijn. Daarnaast vertellen professionals over hun baan en ervaring in de zorg.
Ook vind je hier vind je verschillende (landelijke) webinars, waarvoor jij je kunt aanmelden. Tijdens deze webinars wordt er brede en praktische informatie gegeven over werken in zorg en welzijn én wordt er ingezoomd op verschillende werkvelden zoals de gehandicaptenzorg, welzijn, GGZ, en ziekenhuiszorg. 

Ben je er al over uit wat je wilt gaan doen binnen de zorg?  Hier kun je kennismaken met werkgevers uit zorg en welzijn bij jou in de buurt. Je kunt gemakkelijk contact opnemen met een zorgorganisatie en een (telefonische) afspraak inplannen.

Of weet je misschien nog niet wat je wilt? En zou je graag in gesprek willen met een loopbaanadviseur? Leerwerkloket Twente kan jou ondersteunen in jouw zoektocht naar een passende baan en/of opleiding. Ga vrijblijvend in gesprek met één van onze loopbaanadviseurs en maak hier een afspraak.

Delen

Gerelateerde berichten