Naar overzicht
Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 31-08-2021

Jenny Holtrop, manager Leerwerkloket Twente, neemt je in onderstaande video mee in het hoe en wat van de Maand van het Leren.De webinars zijn live online bijeenkomsten waar je ons leert kennen en direct jouw vragen kunt stellen per chat.  Wat gaan we behandelen? 

-> Wil jij weten waar en hoe jij kunt leren in Twente, hoe een werkgever aankijkt tegen trainingen, cursussen of opleidingen en waar je gratis kun leren of scholingsbudget kunt aanvragen? Schrijf je in voor het webinar op 7 september. Voor iedereen. 

->In Maak Werk van je Loopbaan op 14 september nemen we je mee in de ontdekkingstocht wie je bent, wat je kunt en wat je wilt in je loopbaan. Natuurlijk helpen we je op weg om te worden wie je wilt zijn. Voor werkenden, werkzoekenden, zzp'ers. 

->In het webinar Leren en Verdienen nemen we je mee in alle mogelijkheden voor zij-instromers en andere werkzoekenden om via de combinatie betaalde baan/leertraject een nieuw loopbaanpad te kiezen. Meld je alvast aan voor 21 september. Voor werkenden, werkzoekenden, zzp'ers, meest max. MBO4 niveau.

-> Werkgever/Manager/HR/P&O: in het webinar op 30 september Meer Winst door een Leven Lang Ontwikkelen nemen we je mee in alle vormen van ondersteuning, advies en financiële mogelijkheden die er in Twente zijn voor een boost in de leercultuur van jouw bedrijf. 

Ga voor meer informatie, andere evenementen en direct inschrijven naar de pagina https://twente.leerwerkloket.nl/evenementen

Delen

Gerelateerde berichten