Naar overzicht
Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 21-07-2020

September = Maand van het leren.


Heeft de vakantie of Corona jou aan het denken gezet? Misschien twijfel je over je loopbaan. Of ben je werkgever/HR manager en wil je meer doen aan personeelsontwikkeling. De Leerwerkloketten vinden september een cruciale maand en hebben daarom september uitgeroepen tot de Maand van het Leren. Een hele maand nog meer aandacht voor Een Leven Lang Ontwikkelen. Niet als loze kreet, maar met hele praktische activiteiten en instrumenten. Laat je inspireren en informeren tijdens 1 van de sessies die we in september verzorgen voor werkgevers, werkzoekenden, werkenden, zzp’ers, carrièreswitchers, schoolverlaters, etc. Kijk snel of er iets voor jou bij zit en reserveer je plekje:

01/09 – Webinar; Het hoe en wat van het Twents Fonds voor Vakmanschap.

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een scholingsvoucher van max. € 5000,- van Het Twents Fonds voor Vakmanschap? Aan welke voorwaarden een opleiding, cursus of opleider moet voldoen? Wat je moet doen om daadwerkelijk de voucher in je bezit te krijgen? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst, je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Het hoe en wat van het Twents Fonds voor Vakmanschap

Voor: max. MBO4 geschoolde inwoners van Twente of werkgevers die deze medewerkers willen ondersteunen in hun ontwikkeling.


08/09 – Klassikaal; Competenties; welke heb ik en hoe vertaal ik ze naar een kansrijke baan?

Leuk al dat gepraat over competenties en skills. Maar hoe weet je wat jouw sterke competenties zijn en welke baan daarmee het beste bij jou past. En werkwaarden zeggen iets over hoe jij je kunt aarden in een bepaalde sector. Als jij overweegt om een nieuwe weg in te slaan op werkgebied helpen wij je tijdens deze bijeenkomst op weg.

Competenties; welke heb ik en hoe vertaal ik ze naar een kansrijke baan?

Voor: iedereen in Twente die overweegt een loopbaanstap te maken.


15/09 – Werkgeversbijeenkomst; Laat leren voor jouw bedrijf werken!

Er wordt veel gesproken over loopbaanadvies en opleiden van medewerkers. Misschien maak je gebruik van NOW2 waarin dit is opgenomen of misschien vind je het gewoon belangrijk om je medewerkers deskundiger en sterker te maken. En het mooie is, het hoeft geen kostenpost te zijn om je als bedrijf toch veel op te leveren. Tijdens deze bijeenkomst inspireren we je en bieden we je veel tips. En natuurlijk mag je voor aanvang je thema inbrengen zodat we hier in het programma rekening mee kunnen houden.

Laat leren voor jouw bedrijf werken

Voor: directeuren MKB, HR managers, Bedrijfsleiders, Personeelsmanagers in Twente


22/09 – Klassikaal; Hoe krijg ik de baan die bij mij past?

Kom je nog niet in aanmerking voor de baan die je wel echt leuk lijkt omdat je geen diploma hebt? Tijdens deze workshop gaan we samen aan de slag. We verkennen met jou de arbeidsmarkt en beroepen waarmee je een lekker salaris kunt verdienen. Je krijgt informatie en tips over hoe jij kunt komen waar je wilt zijn.

Hoe krijg ik de baan die bij mij past?

Voor: jongeren in Twente t/m 27 jaar met max. een MBO3 diploma


29/09 – Webinar; Overstappen naar de zorg, hoe doe ik dat?

De zorgsector is kansrijker en belangrijker dan ooit. Maar waar hebben we dan precies over. Welke beroepen en diploma’s zijn er en wat moet je ervoor doen om hiervoor in aanmerking te komen. Tijdens dit webinar informeren we je over banen, arbeidsmarkt, benodigde diploma’s en opleidingsroutes.

Overstappen naar de zorg, hoe doe ik dat?

Voor: iedere inwoner van Twente die een carriëreswitch overweegt en affiniteit heeft met de zorgsector.


Meld je aan voor één of meer kosteloze bijeenkomsten. We kijken uit naar jouw deelname. 
Delen

Gerelateerde berichten