Naar overzicht
Werkgever | 01-10-2021

Process Your Future

Op donderdag 23 september jl. heeft het jaarlijkse symposium van Process Your Future / Praktijkcentrum Procestechniek Oost Nederland plaats gevonden in de Grolsch Veste. Het was een zeer boeiend en inspirerend symposium, waarin ondernemers, onderwijs en overheid samen op zoek zijn gegaan naar de toekomst van de Proces- en Voedingsmiddelenindustrie en de medewerker van de toekomst.

Er werd plenair afgetrapt door dagvoorzitter Sandy Nijhuis en zij heeft alle aanwezigen direct verteld dat het een actieve middag zou worden. Men moest zelf aan de slag en was ook zelf de sleutel naar succes. In het plenaire deel werd er gevraagd aan de aanwezigen om een top 3 te maken van trends en ontwikkelen in de sector. Vervolgens kon men in twee rondes deel gaan nemen aan de volgende workshops:

  1. Medewerker van de Toekomst – Leven Lang Ontwikkelen; deze workshop is verzorgd door collega Ellen Alberink. Aan de hand van de werkvorm ‘storytelling’ is ze met deelnemers op zoek gegaan naar gezamenlijk succesfactoren bij Leven Lang Ontwikkelen.
  2. Een aantrekkelijke sector voor nieuwe medewerkers; imagoverbetering
  3. Toekomstgericht personeelsbeleid
  4. Impact innovaties op de medewerker

De dag is na de workshops plenair afgesloten en hierbij is afscheid genomen van Lieseth Bakker als voorzitter van PCPT en is Jos Toebes (directeur ROC van Twente, College voor Technologie) geïntroduceerd als nieuwe voorzitter PCPT.

Delen

Gerelateerde berichten