Naar overzicht
Werkgever | 26-06-2020

Best spannend, zo’n eerste webinar. Laat de techniek je niet in de steek, kunnen de deelnemers inloggen. Sluit het programma voldoende aan bij de verwachtingen?

De inhoud van het webinar hebben we met opzet toegespitst op de SLIM-regeling voor MKB-bedrijven. Als gasten interesse hebben in de regeling voor Samenwerkingsverbanden of Grootbedrijven gaan we de informatie aanvullend delen. In ons verhaal kunnen we zo zonder verwarring inzoomen op de bepalingen, regels en gelden voor individuele bedrijven. Met name de heel praktisch uitgewerkte voorbeeldcases met een duidelijke kostenberekening en teruggaaf van subsidiegelden worden goed ontvangen. 

We moeten nog formeel evalueren maar wij, Leerwerkloket Twente en Aavas subsdieadvies, kijken terug op een geslaagde eerste sessie op 25 juni. Wel vonden we het een beetje jammer dat enkele gasten om onbekende reden niet aanwezig waren. Vooral omdat je je in de voorbereiding verdiept in de praktijk van de deelnemers. Maar er kan natuurlijk altijd een goede reden zijn en als ik eerlijk ben, dit is wel een bekend beeld bij gratis bijeenkomsten.

In september kun je als bedrijf een aanvraag voor SLIM-subsidie indienen. We hebben een nieuw kennisevent gepland op 27 augustus, zodat we nog meer MKB-bedrijven met voorbeeldprojecten kunnen inspireren en voor risico’s op afwijzing kunnen behoeden. Dit kennisevent vindt plaats als bijeenkomst in Hengelo, vanzelfsprekend met respect voor de 1,5 meter afstand.

Wil je je al aanmelden voor 27 augustus? Dat kan via de evenementenpagina op onze website. Wees er snel bij, want we kunnen slechts 12 deelnemers toelaten. Heb je voor die tijd al vragen of SLIM-subsidie leren/ontwikkelen in jouw organisatie kan financieren? Neem dan vooral contact op voor een verkennend gesprek. Leerwerkloket Twente is een publieke, niet commerciële partij, die onafhankelijk bijdraagt aan een Leven Lang Ontwikkelen. Daarbij is Aavas bereid vrijblijvend de slagingskans van jouw project in te schatten.


Jolanda Schonewille

Ondernemersadviseur

Delen

Gerelateerde berichten