Naar overzicht
Werkende en Werkzoekende en ZZP | 24-01-2022

Terugkijktip: Webinar Overstappen naar zorg en welzijn

Denk jij na over een overstap naar de zorg? Op maandag 24 januari hebben Werkplein Twente en Leerwerkloket Twente het webinar: Overstappen naar Zorg & Welzijn georganiseerd. Tijdens dit webinar vertelden Carintreggeland, Thuisgenoten en De Twentse Zorgcentra over de ontwikkelingen in de zorg, de kansen op een baan, over scholingsmogelijkheden en nog veel meer.  Echt een terugkijktip als je nadenkt om aan de slag te gaan in de zorg. Je kunt hier het webinar terug kijken.

Heb je het webinar gezien, maar wil je je toch verder oriënteren?
Bekijk hier de flyers 'Kiezen voor'. Op de flyers vind je informatie over beroepen en taken in verschillende sectoren en de kans op werk. Ook staat aangegeven welke talenten je nodig hebt en welke opleidingen er bestaan. Wil je aan de slag in één van deze beroepen? Bekijk dan de tips voor mogelijkheden voor zij-instroom en leerwerktrajecten. Je hebt flyers voor onder andere kiezen voor de zorg, kiezen voor sociaal werk en jeugdzorg en kiezen voor de kinderopvang.

Organisaties in TwenteWil je meer weten over Carintreggeland, BTK, Thuisgenoten of de Twentse Zorgcentra?Bekijk dan de websites of YouTube accounts hieronder:

Naast de werkgevers, die je tijdens het webinar hebt gezien, zijn er nog anderen in de regio die BBL plekken beschikbaar stellen. Enkele werkgevers hebben voor jou een pitch gemaakt. Deze kun je hieronder bekijken:

Wil je je omscholen, maar weet je niet goed waarin je je wilt omscholen? Ga vrijblijvend in gesprek met Leerwerkloket Twente

Delen

Gerelateerde berichten