Naar overzicht
Werkgever | 31-08-2020

“Wat fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alles op het gebied van Leren en Ontwikkelen” aldus een HR-manager van een werkgever in Twente. “Ik word bijna dagelijks gebeld door een partij die producten, diensten of opleidingen levert waarmee mijn medewerkers beter worden. Maar ik zie door de bomen het bos niet meer, bij wie moet ik waarvoor terecht?”

We zijn blij dat deze werkgever de weg naar het Leerwerkloket heeft gevonden. Dit geeft ons de kans om te laten zien hoe Leerwerkloket Twente de onafhankelijke adviseur is met expertise op alle vlakken van opleiden en ontwikkelen. Van loopbaanadvies voor medewerkers tot strategische ontwikkelvraagstukken van bedrijven.    

Je kunt hierbij denken aan ondersteuning bij projecten voortkomend uit de volgende vragen:

  • Ik maak gebruik van NOW 2/ga NOW 3 aanvragen; hoe help ik mijn medewerker om zich te ontwikkelen?  
  • Voor wat kan mijn medewerker bij het Leerwerkloket terecht in de regeling NL Leert Door?
  • Ik wil mijn thuiswerkende medewerker helpen om prettig te functioneren, hoe pak ik dat aan?
  • Op welke financiële regelingen kan ik een beroep doen zodat ik niet alle kosten voor het opleiden van medewerkers zelf hoef te dragen.
  • Hoe help ik mijn medewerkers om digitaal-/taalvaardiger te worden?
  • Kan ik als werkgever gebruik maken van Het Twents Fonds voor Vakmanschap en zo ja, hoe?
  • Ik wil een maatwerk leertraject voor een groep medewerkers, hoe realiseer ik dit op een manier passend bij mijn bedrijf en de beschikbaarheid van de medewerker?

Leerwerkloket Twente helpt met expertise, hulpmiddelen en een breed netwerk van partners in de regio waarmee we in samenwerking de meest passende oplossing bieden. We denken niet in functies, opleidingen of doelgroepen maar werken sector overstijgend voor de hele arbeidsmarkt in Twente.    

“Ik ben erg blij met de werkgeversfolder en dat ik met al mijn vragen over personeelsontwikkeling bij één gesprekspartner van het Leerwerkloket terecht kan” aldus de HR-manager uit de eerste alinea. Wil jij ook de werkgeversfolder ontvangen of vrijblijvend in gesprek? Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.


Jolanda Schonewille

Ondernemersadviseur


PS - Op 15 september ben je van harte welkom in onze informele bijeenkomst waarin we je inspireren met voorbeelden hoe jij Leren voor jouw bedrijf laat werken.


Delen

Gerelateerde berichten