Naar overzicht
Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 06-05-2020

In het onderwijs zijn mensen nodig. Dat was al het geval voor de huidige bijzondere situatie. Het was de bedoeling om ruim voor de zomervakantie mensen, die over een carrièreswitch nadenken, te interesseren voor werken in het onderwijs. Maar toen gooide Corona alles overhoop. 

De vraag naar onderwijspersoneel is er niet door veranderd, wel is het duidelijk dat scholen dringender dan ooit om nieuwe krachten verlegen zitten.  Want juist door deze tijd is het denken over onderwijs enorm veranderd. Met dichte scholen word je met je neus op de feiten gedrukt met betrekking tot de impact van deze vitale beroepsgroep.

Er zijn meer mensen nodig. Misschien ben jij wel één van die mensen die anders over het onderwijs is gaan denken. Heb jij het lesgeven ontdekt en overweeg je nu om je daarop te oriënteren? Denk je een rol te kunnen spelen in het onderwijs? Meld je aan bij de online-bijeenkomst op maandag 11 mei van de werkgroep Regionale Aanpak Lerarentekort. In de bijeenkomst krijg je meer informatie over het werken in het primair- , voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Aanmelden kan via: https://www.hatseklas.nl/ 

Als je er niet uitkomt of meer nodig hebt, dan kun je je via de website altijd aanmelden voor een adviesgesprek bij Leerwerkloket Twente.

4 mei 2020

Gea Spiegelenberg, adviseur Leerwerkloket Twente
Delen

Gerelateerde berichten