Naar overzicht
22-11-2023

 "Ik breng orde in de chaos" - Maak kennis met Judith

Al bijna twee jaar vervult Judith Vos de rol van medewerker bedrijfsbureau bij Leerwerkloket Twente. Samen met Margo zorgt Judith ervoor dat alles soepel verloopt achter de schermen. Als een echte regelneef streeft ze ernaar dat alle informatie op de juiste plek belandt en dat alles voor iedereen helder is. Maak kennis met Judith.

Hoe ben je bij Leerwerkloket Twente terechtgekomen?

"Dit is de baan waar ik al jaren naar op zoek was. Tijdens de coronaperiode werkte ik als tester in de teststraat, maar toen die baan ten einde liep, stuitte ik op deze vacature. Ik wist meteen: 'Dit wil ik graag doen.' Een administratieve functie waarin ik mijn kwaliteiten kwijt kan. Ik breng orde voor kandidaten, collega's en samenwerkende partijen."

Wat houdt jouw rol bij Leerwerkloket Twente precies in?

"Ik zorg voor alles in het proces van aanmelding tot eerste contact.
Ik zorg ervoor dat elke aanmelder een bevestigingsmail ontvangt. Daarna wijs ik de aanmelder toe aan een van de loopbaanadviseurs (die ruimte heeft) en regel ik dat de loopbaanadviseur contact kan opnemen. Zo houdt het werk zichzelf in stand. Bijvoorbeeld: als een loopbaanadviseur een gespreksruimte nodig heeft, regel ik dat en communiceer ik dit met de locatie. Zo zorg ik ervoor dat iedereen op het goede moment over de juiste informatie beschikt. En dat het voor iedereen duidelijk is.

Wat vind je zo leuk aan het werk?

Ik houd ervan om van alles te regelen. Naast mijn werk geniet ik echt van het werken in een team met collega’s. Dat heb ik echt gemist. Samen klaren we de klus en het is leuk dat je hier onderdeel van uit maakt. Ook geeft het echt voldoening dat ik ervoor kan zorgen dat het duidelijk is voor iedereen!

Delen

NO OPTION SET