Leerwerkloket voor werkgevers

"Ik kan met al mijn vragen over personeelsontwikkeling en de arbeidsmarkt terecht bij het Leerwerkloket".

leren-werken-3804

Wat kan Leerwerkloket Twente doen voor jouw bedrijf?

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Ook wil je kennis en ervaring behouden en aantrekkelijk zijn voor potentiële medewerkers. Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is scholing en (persoonlijke) ontwikkeling essentieel. Leerwerkloket Twente heeft verschillende instrumenten en diensten waarmee we jou kunnen helpen

Lees meer

Word Ambassadeur van Leerwerkloket Twente

Als ondernemer wil je niets liever dan werknemers die opbloeien binnen jouw bedrijf. Als werknemer is er niets fijner dan een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Hoe creëer je als werkgever een ideale werkomgeving, hoe motiveer je mensen en hoe voorkom je dat werknemers op zoek gaan naar een andere werkgever?

Lees de inspirerende verhalen en meld je aan.

Award Leerwerkloket 1
leren-werken-4045

Leerbedrijf worden

Voor het goed en praktijkgericht opleiden van nieuwe talenten voor jouw branche kun je als werkgever samenwerken met onderwijs. Dat kan op elke niveau, van MBO tot WO Master. Welke voordeel biedt dit voor jouw organisatie en waar moet je op letten?

Lees meer

Leerwerkbaan melden

Zoek jij medewerkers die bij jou komen werken en die bij jou een opleiding mogen volgen of voltooien? Geef jouw leewerkvacature door en wij zorgen dat deze onder de aandacht komt van leergierige kandidaten!

Meer info

leerwerkbaan techniek photo-1530191601183-4de2969575ad
geld photo-1579635827170-e17ba1c201f5

Subsidies en Scholingsbudgetten

Personeelsontwikkeling hoeft niet een enorme kostenpost te zijn. Er zijn veel subsidies en financiële regelingen waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Kom je er zelf niet uit? We kijken graag met je mee. 

Lees meer

Taal op de werkvloer

Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Heb jij medewerkers die wel wat hulp kunnen gebruiken? Leerwerkloket Twente denkt graag met je mee. 

Lees meer

Taalvaardigheid

5 Redenen om te investeren in scholing


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze ondernemersadviseurs.