Leerwerkloket voor werkgevers

"Ik kan met al mijn vragen over personeelsontwikkeling en de arbeidsmarkt terecht bij het Leerwerkloket".

leren-werken-3804

Wat kan Leerwerkloket Twente voor jouw bedrijf doen?

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Ook wil je kennis en ervaring behouden en aantrekkelijk zijn voor potentiële medewerkers. Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is scholing en (persoonlijke) ontwikkeling essentieel.

Neem contact op

5 Redenen om te investeren in scholing


adviesgesprek

Dienstverlening werkgevers

Leerwerkloket Twente heeft verschillende instrumenten en diensten waarmee we jou kunnen helpen. Denk daarbij aan onze Personeelsbarometer, Loopbaan APK, advies over financiële regelingen, ontwerpen maatwerk leertrajecten. 

Lees meer

Leerbedrijf worden

Voor het goed en praktijkgericht opleiden van nieuwe talenten voor jouw branche kun je als werkgever samenwerken met onderwijs. Dat kan op elke niveau, van MBO tot WO Master. Welke voordeel biedt dit voor jouw organisatie en waar moet je op letten?

Lees meer

leren-werken-4045
leerwerkbaan techniek photo-1530191601183-4de2969575ad

Leerwerkbaan melden

Zoek jij medewerkers die bij jou komen werken en die bij jou een opleiding mogen volgen of voltooien? Geef jouw leewerkvacature door en wij zorgen dat deze onder de aandacht komt van leergierige kandidaten!

Meer info

Subsidies en Scholingsbudgetten

Personeelsontwikkeling hoeft niet een enorme kostenpost te zijn. Er zijn veel subsidies en financiële regelingen waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Kom je er zelf niet uit? We kijken graag met je mee. 

Lees meer

geld photo-1579635827170-e17ba1c201f5
Taalvaardigheid

Taal op de werkvloer

Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Heb jij medewerkers die wel wat hulp kunnen gebruiken? Leerwerkloket Twente denkt graag met je mee. 

Lees meer

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze ondernemersadviseurs.