Leerwerkloket voor werkgevers

"Ik kan met al mijn vragen over personeelsontwikkeling en de arbeidsmarkt terecht bij het Leerwerkloket".

leren-werken-3804

Wat kan Leerwerkloket Twente doen voor jouw bedrijf?

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Ook wil je kennis en ervaring behouden en aantrekkelijk zijn voor potentiële medewerkers. Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is scholing en (persoonlijke) ontwikkeling essentieel. Leerwerkloket Twente heeft verschillende instrumenten en diensten waarmee we jou kunnen helpen

Lees meer

Praktijkvoorbeelden 

Als ondernemer wil je niets liever dan werknemers die opbloeien binnen jouw bedrijf. Als werknemer is er niets fijner dan een werkgever die jouw persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Maar hoe gaat dat in zijn werk? Hoe creëer je als werkgever een ideale werkomgeving, hoe motiveer je mensen en hoe voorkom je dat werknemers op zoek gaan naar een andere werkgever?

Lees de inspirerende verhalen 

Award Leerwerkloket 1-0-0-0-0-1699342355
leren-werken-4045

Leerbedrijf worden

Voor het goed en praktijkgericht opleiden van nieuwe talenten voor jouw branche kun je als werkgever samenwerken met onderwijs. Dat kan op elke niveau, van MBO tot WO Master. Welke voordeel biedt dit voor jouw organisatie en waar moet je op letten?

Lees meer

Subsidies en Scholingsbudgetten

Personeelsontwikkeling hoeft niet een enorme kostenpost te zijn. Er zijn veel subsidies en financiële regelingen waar je als werkgever gebruik van kunt maken. Kom je er zelf niet uit? We kijken graag met je mee. 

Lees meer

geld photo-1579635827170-e17ba1c201f5
Taalvaardigheid

Lage basisvaardigheden op de werkvloer

Meer dan 700.000 werkenden hebben moeite met lezen, schrijven en communiceren in het Nederlands. Heb jij medewerkers die wel wat hulp kunnen gebruiken? Leerwerkloket Twente denkt graag met je mee. 

Lees meer

Investeren in Leven Lang Ontwikkelen:

Wat levert het op voor werknemer en werkgever? 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met onze ondernemersadviseurs.


NO OPTION SET