Ons doel is om jouw kansen te vergroten

Het team van Leerwerkloket Twente bestaat uit 17 medewerkers die alles weten over leren en werken. We doen er alles aan een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers. Daarbij benutten we onze contacten met onderwijs- werkgevers- en overheidsorganisaties. Iedereen heeft er baat bij dat we samenwerken en elkaar versterken!

adviesgesprek

Hoe werken we?

We willen jou de juiste informatie geven, zodat je zelf al aan de slag kunt met je loopbaan. Wil je graag meteen een afspraak maken met één van onze adviseurs? Geen probleem. Vul hier het contactformulier in en binnen twee weken wordt er contact met je opgenomen. 

We werken vrijblijvend en onafhankelijk
Goed om te weten: voor ons advies hoef je niet te betalen, het verplicht je tot niets en wij zijn onafhankelijk. We kijken altijd in het belang van degene die het advies vraagt. Jouw belang dus!

Mis je informatie? Begrijp je iets niet? Of wil je liever persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak!

Neem contact op

Voor ons advies hoef je niet te betalen, het verplicht je tot niets en wij zijn onafhankelijk.

Over ons

Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt en arbeidsmarkt te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren, loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in arbeidsmarktregio’s door het hele land 35 Leerwerkloketten ingericht.

Sinds 2019 is Leerwerkloket Twente één van de drie loketten met een Plus status. Dit betekent dat we robuuster en beter zichtbaar worden. Dit doen we o.a. door deze website, marketingactiviteiten en meer pro-actief werkgevers en werkenden helpen met instrumenten om een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken.

Je vindt ons altijd dichtbij! We hebben meerdere locaties in Twente. Onze thuisbasis is in de Lansink Veste in Hengelo, maar ook zijn we aanwezig in het Stadskantoor Enschede, Gieterij Hengelo en het Werkplein in Almelo. 

Wij worden gefinancierd door het Ministerie van SZW en onze leerwerkpartners in Twente.

Wat kunnen wij voor je betekenen!

Ontmoet ons team

Jenny Holtrop

Manager

Eric Bloemberg

Adviseur

Ingrid Kosterink

Loopbaanadviseur

Jolanda Schonewille

Strategisch adviseur

Ellen Alberink

Regionaal Coördinator Techniek

Lieke Wegerif

Loopbaanadviseur

Margo Schoonderwoert

Secretaresse

Judith Vos

Secretaresse

Yvonne Aaltink

Loopbaanadviseur

Natalie Homan

Loopbaanadviseur

Helma Rijkeboer

Adviseur

Lyanne ten Brummelhuis

Marketing- en Communicatie

Sharon Hinsenveld

Ondernemersadviseur

Sandy Abbink

Loopbaanadviseur

Remco van Hogen

Loopbaanadviseur

Linda de Wolf

Ondernemersadviseur

Margot Hodes

Ondernemersadviseur

Margriet Fokken

Loopbaanadviseur

Petra Streng

Loopbaanadviseur

Onze partners

Liever in gesprek met één van onze adviseurs?

We hebben een team van experts die jou graag op weg helpen.  Je kunt het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je liever wat sneller antwoord hebt, dan kun je (tijdens openingstijden) ook met ons chatten of bellen.

Neem contact op

NO OPTION SET