Ons doel is om jouw kansen te vergroten

Het team van Leerwerkloket Twente bestaat uit 15 medewerkers die alles weten over leren en werken. We doen er alles aan een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken voor werkenden, werkzoekenden en werkgevers. Daarbij benutten we onze contacten met onderwijs- werkgevers- en overheidsorganisaties. Iedereen heeft er baat bij dat we samenwerken en elkaar versterken!

adviesgesprek

Hoe werken we?

Allereerst proberen we je zo goed en duidelijk mogelijk te informeren. Zo heeft iedereen op deze website - werkzoekende, werknemer, werkgever - een eigen pagina. Daar vind je alle informatie die voor jou van belang is. 

We werken vrijblijvend en onafhankelijk
Goed om te weten: voor ons advies hoef je niet te betalen, het verplicht je tot niets en wij zijn onafhankelijk. We kijken altijd in het belang van degene die het advies vraagt. Jouw belang dus!

Mis je informatie? Begrijp je iets niet? Of wil je liever persoonlijk contact met een van onze adviseurs? Maak dan een afspraak!

Neem contact op

Voor ons advies hoef je niet te betalen, het verplicht je tot niets en wij zijn onafhankelijk.

Over ons

Je vindt ons altijd dichtbij! De thuisbasis van team Twente is de Lansinkveste in Hengelo. Daarnaast zijn we aanwezig in het Stadskantoor in Enschede, De Gieterij in Hengelo en op het Werkplein in Almelo. 

Het Programma Leren en Werken bestaat sinds eind 2009 en heeft als doel de aansluiting tussen onderwijs, opleidingsmarkt en arbeidsmarkt te versterken. Speerpunten zijn het bevorderen van werkend leren, loopbaanadvies, validering & erkenning en laaggeletterdheid. Hiertoe zijn in arbeidsmarktregio’s door het hele land 35 Leerwerkloketten ingericht.

Sinds 2019 is Leerwerkloket Twente 1 van de 3 loketten met een Plus status. Dit betekent dat we robuuster en beter zichtbaar worden. Dit doen we o.a. door deze website, marketingactiviteiten en meer pro-actief werkgevers en werkenden helpen met instrumenten om een Leven Lang Ontwikkelen mogelijk te maken. 

Wij worden gefinancierd door het Ministerie van SZW en onze leerwerkpartners in Twente.

Laat het ons uitleggen

Ontmoet ons team

Sandy Abbink

Adviseur

Ellen Alberink

Adviseur

Kim Beukers

Adviseur

Eric Bloemberg

Adviseur

Alien Douma

Adviseur

Elif Durdabak

Adviseur

Monique Gerritsen

Medewerker bedrijfsbureau

Jenny Holtrop

Teamleider

Lieke Jeuring

Adviseur

Ingrid Kosterink

Adviseur

Jolanda Schonewille

Ondernemersadviseur

Margo Schoonderwoert

Secretaresse

Gea Spiegelenberg

Adviseur

Onze partners

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid
ROC van twente
Werkplein Twente
Twents Fonds voor Vakmanschap
Zone college
14 Twentse Gemeenten

Liever in gesprek met één van onze adviseurs?

We hebben een team van experts die jou graag op weg helpen.  Je kunt het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je liever wat sneller antwoord hebt, dan kun je (tijdens openingstijden) ook met ons chatten of bellen.

Neem contact op