Nieuws

Filter

Werkende en Werkzoekende | 15-02-2023

STAP-budget aangescherpt: wat verandert er?

De volgende aanvraagronde van het STAP-budget start op 28 februari 2023. Vanaf deze datum gaan een aantal maatregelen om misbruik en oneigenlijk gebruik te voorkomen.

Lees bericht

Algemeen | 26-01-2023

2023, een nieuw jaar wat staat er te gebeuren?

Jenny: “Het Leerwerkloket bestaat dit jaar 12 jaar en voor het eerst in mijn loopbaan bij Leerwerkloket Twente verwacht ik een spannend jaar. De huidige arbeidsmarktinfrastructuur staat op het punt om structureel te veranderen; van veel organisaties met versnipperde dienstverlening naar één regionaal centrum waar inwoners en bedrijven centraal ondersteund kunnen worden."

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende en ZZP | 12-01-2023

7 Tips: Eerste hulp bij omscholen

Denk jij na om je om te scholen? Deze tips geven de eerste hulp als jij nadenkt over een omscholing.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 22-12-2022

“De drijfveer om iets te veranderen komt van binnenuit” Maak kennis met Ingrid

Ingrid Kosterink, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, werkt hier sinds 2019. Ze werkt al jaren om mensen te begeleiden en adviseren in loopbaan en werk. Bij het Leerwerkloket spreekt ze mensen met een drijfveer van binnenuit. Ingrid zegt zelf over haar werk: “Ik faciliteer mensen in het maken van een keuze, maar iemand staat altijd zelf aan het roer. ” Maak kennis met loopbaanadviseur Ingrid.

Lees bericht

Algemeen | 30-11-2022

Inloopspreekuur Hengelo en Enschede

Iedere donderdag heeft Leerwerkloket Twente van 10:00 tot 13:00 uur een inloopspreekuur in bibliotheek Hengelo en van 10:00 tot 12:00 uur in de centrale bibliotheek Enschede. Er zit dan een adviseur voor je klaar met wie je in gesprek kunt gaan over jouw loopbaan- en scholingsvraag.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 21-10-2022

Week van Leven Lang Ontwikkelen Enschede

Van 24 tot en met 28 oktober is het de week van een Leven Lang Ontwikkelen in Enschede. Leerwerkloket Twente is samen met Ikbindr/Twents Fonds voor Vakmanschap aanwezig op de weekmarkt. Kom langs en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende | 19-10-2022

Een opleiding vinden die bij je past? Lieke helpt je hierbij!

Een opleiding kiezen die echt bij je past. Loopbaanadviseur Lieke had er grote moeite mee. Nu helpt ze mensen, voornamelijk jongeren, bij de keuze voor opleiding en werk. Een keuze maken is ontzettend lastig en wij helpen hierbij. Lieke geeft mee dat je eigenlijk nooit een verkeerde keuze maakt; als het op dat moment goed voelt, maak je een goede keuze! Maak kennis met loopbaanadviseur Lieke.

Lees bericht

Werkgever | 10-10-2022

De Regionaal Coördinator Techniek stelt zich voor!

Komend jaar gaat Ellen de technische sector nog meer verbinden als het gaat om leren en werken. Met als doel het behouden en extra instromen van technisch personeel. Dit is wat de Twentse arbeidsmarkt nodig heeft.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 29-09-2022

5 tips voor je stapbudget aanvraag

Iedere twee maanden kun je STAP-budget aanvragen voor het volgen van scholing. Dinsdag 1 november is de volgende aanvraagronde. Om je goed voor te bereiden geven we je een aantal tips!

Lees bericht

Werkgever | 28-09-2022

Nieuw Instrumentengids Dennis: Financiële regelingen voor werkgevers

Instrumentengids Dennis staat online!

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 17-08-2022

“Perspectief bieden en mogelijkheden verkennen. Dat is wat ik graag doe”

“Door mijn oprechte interesse in de ander wil ik mensen op weg helpen met de stappen in hun loopbaan. De eerste stap om met mij in gesprek te gaan hebben ze zelf al gezet! Ik vind het heel bijzonder dat ik als loopbaanadviseur mee mag kijken, mee mag luisteren en helpen zoeken. Vervolgens kan ik perspectief bieden en samen verkennen we de mogelijkheden. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf hoe en welke acties je onderneemt. Je hebt zelf de regie, maar ik help bij de afweging.”

Lees bericht

| 15-07-2022

De Leren en Werken Markt: Een succes voor werkgever en bezoeker!

De Leren en Werken Markt: een succes voor werkgever én bezoeker!

Lees bericht

| 12-07-2022

Regelneef achter de schermen! Maak kennis met Margo.

Heb je een vraag en neem je telefonisch contact op met Leerwerkloket Twente? Dan spreek je Margo. Margo is het eerste aanspreekpunt van Leerwerkloket Twente. Ze maakt iedere collega, kandidaat of werkgever wegwijs met onze dienstverlening. “Ik hoop dat iedereen met een goed gevoel de telefoon ophangt. We zijn er voor iedereen en geen enkele vraag is gek!” Daarnaast zorgt Margo ervoor dat iedere collega zijn werk goed kan doen. Maak kennis met Margo.

Lees bericht

| 20-06-2022

Maak kennis met Philia: “Een loopbaankeuze kan heel spannend zijn. Ik help om de keuze minder spannend te maken!”

Maak kennis met Philia, één van onze loopbaanadviseurs. “Een loopbaankeuze kan heel spannend zijn. Ik help om de keuze minder spannend te maken!”

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 08-06-2022

Deelnemers omscholingsproject Groen gecertificeerd

Na het volgen van een leerwerkproject van 10 weken hebben 10 deelnemers op donderdag 2 juni hun certificaat Groenmedewerker ontvangen. Ze kunnen direct het geleerde in de praktijk brengen en gaan aan de slag bij de aangesloten werkgevers.

Lees bericht

Algemeen | 03-06-2022

Maak kennis met ondernemersadviseur Ellen: “Ga juist de uitdaging zien in veranderingen!”

Juist uitdagingen zien in veranderingen! Ellen is ondernemersadviseur en geeft ze advies aan organisaties. Ze krijgt er energie van om met alle onderwerpen op het gebied van een Leven Lang Ontwikkelen aan de slag te gaan

Lees bericht

| 19-05-2022

Terugblik Leren en Werken Markt

Met ruim 800 bezoekers kijken we terug op een succesvolle editie van de Leren en Werken Markt.

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 01-04-2022

Loopbaanadvies van het Leerwerkloket

Loopbaanadvies, wat heb je eraan?

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 28-03-2022

Yvonne wijst je de weg: 'Je hoeft het niet alleen te doen"

Iedereen kent het wel. Je voelt je niet fijn in je huidige baan, maar je weet niet wat je wilt of hoe je dat kunt bereiken. Een loopbaanadviseur kan je hierbij helpen. Yvonne, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, zit al jaren in het werkveld. Ze is een echte generalist. Al haar kennis neemt ze mee in haar loopbaangesprekken om het beste advies te kunnen geven aan de kandidaat. Maak kennis met loopbaanadviseur Yvonne.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 28-03-2022

Overijssels Vakmanschap - Samen werken aan techniek!

Techniek heeft de toekomst! In Twente komen we voor grote uitdagingen te staan. Werkgevers in de techniek, infra en bouw staan te springen op goed geschoolde medewerkers, maar deze zijn moeilijk te vinden. Scholing is één van de manieren om het tekort op de arbeidsmarkt tegemoet te komen. Overijssel wil (toekomstige) technische vakmensen en technische werkgevers ondersteunen in hun ontwikkelvraag. Vanuit deze gedachte is het Overijssels Vakmanschap ontstaan.

Lees bericht

| 25-02-2022

Maak kennis met adviseur Elif: “Samen met werkgever of kandidaat ga ik opzoek naar een passende financiële oplossing voor scholing”

Elif, onze financial engineer, is onze expert op het gebied van financiële regelingen. Ze denkt altijd met kandidaten, werkgevers en professionals mee om een passende financiële oplossing te vinden om scholing (gedeeltelijk) te kunnen financieren. Elif hoopt dat het voor iedereen toegankelijk wordt om een opleiding te kunnen volgen en leven lang te kunnen ontwikkelen. Elif neemt je mee in haar werk, haar drijfveren en hoe zij jou of jouw bedrijf kan helpen.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende en ZZP | 22-02-2022

Alles wat je moet weten over het STAP budget

De overheid wil stimuleren dat werkenden en werkzoekenden zich blijven ontwikkelen. Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 17-02-2022

7 tips: Hier kun je gratis leren!

Je hoeft niet perse naar school om jezelf te ontwikkelen in je dagelijks leven, in je werk of om een nieuw beroep te leren. Er zijn steeds meer mogelijkheden om (bijna) gratis online te leren. Bekijk de 7 tips om gratis te leren.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 16-12-2021

7 Tips: Je bent de schoolbanken ontgroeid, hoe ga je toch weer leren?

Jij, of misschien je werkgever, weet dat je moet blijven leren. Toch merk je aan jezelf dat je het spannend vindt om te starten met een opleiding, training of cursus. Misschien ben je al 10, 20 of 30 jaar niet meer naar school geweest. Kun je nog wel leren? Welk niveau of welke manier van leren past bij je? Waar begin je? Misschien ben je onzeker en durf je de eerste stap niet te zetten. Deze tips helpen je om een eerste stap te zetten en in beweging te komen.

Lees bericht

| 03-11-2021

Waarom is het voor Frank moeilijk om veilig te werken?

Frank* gaat altijd met plezier naar het werk. Na jaren voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt, besluit hij een nieuwe uitdaging aan te gaan als monteur in een groot technisch bedrijf. Hij mag reizen, krijgt verschillende onderhoudsklussen en is enthousiast over zijn nieuwe baan én zijn collega's. Toch gaat het mis.

Lees bericht

Werkende en Werkgever | 01-10-2021

Opleiding met baanintentie in de ICT

Een opleiding met baanintentie in de ICT. Ben jij geïnteresseerd? Meld je aan!

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 07-09-2021

Ron Jans "Een Leven Lang Ontwikkelen is mijn Levensmotto"

Ron Jans trapt de Maand van het Leren af! "Een Leven Lang Ontwikkelen is mijn Levensmotto"

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 31-08-2021

September, de Maand van het Leren

Jenny Holtrop neemt je mee in de Maand van het Leren.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever | 30-08-2021

Pilot Swoesj voor werkgevers in Enschede

Pilot Swoesj voor werkgevers. De Enschedese bibliotheek en Leerwerkloket Twente slaan de handen ineen met een pilot voor Enschedese werkgevers om hen te helpen om de basisvaardigheden van werkenden te verbeteren.

Lees bericht

| 21-07-2021

Nieuwe flyer kiezen voor de klantenservice

Er is een nieuwe flyer beschikbaar: Kiezen voor de klantenservice.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 28-06-2021

Swoesj, Eén van de vele mogelijkheden in de bibliotheek

Een Leven Lang Ontwikkelen via de bibliotheek, met Swoesj als mooi voorbeeld uit Enschede.

Lees bericht

Werkgever | 28-06-2021

Skills-benadering in de techniek biedt kansen!

In de techniek is volop kans op een baan, maar het aantal gekwalificeerde technici neemt af. Terwijl de vraag naar technisch personeel alleen maar zal toenemen. Om de werkloosheid en het arbeidstekort terug te dringen is het noodzakelijk om op een andere manier naar de arbeidsmarkt te kijken. Zij-instromers zijn een deel van de oplossing. Werkzoekenden zonder de juiste diploma’s en/of ervaring hun plek kunnen vinden in een tekortsector.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 08-06-2021

Wil jij ook bouwen aan jouw toekomst?

Bouwen aan een betaalde (leerwerk)baan met een gecertificeerde opleiding. Wie wil dat nu niet? In de branches bouw, installatietechniek en infra zijn volop kansen op banen. Maar welke beroepen zijn er in deze verschillende sectoren? En wat wordt er van medewerkers verwacht? Wie kan dit nu beter vertellen dan werkgevers uit deze sectoren zelf!

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 27-05-2021

Twente ontwikkelt een breed gedragen visie op een Leven Lang Ontwikkelen

Twente is op weg naar een breed gedragen gezamenlijke visie en actieagenda op het thema Leven Lang Ontwikkelen.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 27-05-2021

Tekorten in technische beroepen maatschappelijk probleem

‘De samenleving moet breder nadenken over tekorten in beroepen in de techniek, de bouw en de zorg.’ Dit zegt Adnan Tekin, voorzitter van de MBO-Raad in het magazine Metaal + Techniek van Koninklijke Metaalunie. We zouden moeten inzetten op Leven Lang Ontwikkelen en zij-instromers om de tekorten op te vangen.

Lees bericht

Werkzoekende | 09-03-2021

Wil jij digivaardiger worden?!

Wil jij digivaardiger worden? FutureLab50+ biedt elke maand 50 ‘oudere’ werkzoekenden de kans om zijn of haar digitale vaardigheden snel en op een leuke manier te verbeteren

Lees bericht

Algemeen | 05-03-2021

Arbeidsmarkt en LOB; speciaal voor onderwijsprofessionals!

Eén van de onderdelen die essentieel is voor een loopbaan- en studiekeuze is Arbeidsmarktinformatie. Het expertisepunt LOB heeft een wegwijzer ontwikkeld voor onderwijsprofessionals

Lees bericht

Werkgever | 22-02-2021

Anders organiseren, nieuwe kansen in de zorg

De zorg luidt de noodklok. De personeelstekorten zijn zo hoog dat professionals structureel een hoge werkdruk ervaren en het ziekteverzuim toeneemt. Tijd voor verandering! Jobcarving kan helpen om de tekorten in de zorg tegen te gaan.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 08-02-2021

Alles gezien op Netflix? Laat je inspireren door De Wasstraat!

Raak ontroerd door de verhalen van de medewerkers van Matz Carwash uit Deventer. Of word enthousiast over de rol van Martin Kniest, de eigenaar. Zie hoe je met een sociaal hart een succesvol bedrijf kunt runnen.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever | 27-01-2021

Extra steun voor jongeren op de Twentse Arbeidsmarkt

Met 1500,- 5000,- of 10000,- Euro subsidie een jongere een stage of BBL plek bieden of een HBO starter op de arbeidsmarkt in dienst nemen?

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 25-01-2021

Gratis leren een moetje of een kans?

Leerwerkloket Twente leert sinds december door via gratis trainingen en cursussen uit de regeling NL Leert Door. Wij wijzen onze klanten op het mooie gratis aanbod via onze website, Social Media en in gesprekken, maar ervaren natuurlijk ook zelf graag hoe het werkt.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende | 18-01-2021

Eric: ‘Ik probeer mensen te stimuleren hun eigen pad te ontdekken’

Leren stopt niet na het behalen van een diploma, maar doe je je hele leven lang! Leerwerkloket Twente zet zich in om een Leven Lang Ontwikkelen voor iedere Twentenaar mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door het voeren van loopbaangesprekken. Eric, één van onze loopbaanadviseurs, ondersteunt klanten met hun eigen zoektocht in hun loopbaan.

Lees bericht

Werkgever | 05-01-2021

Subsidieregeling Tel mee met Taal beschikbaar voor werkgevers

Subsidieregeling Tel mee met Taal wederom beschikbaar voor werkgevers Als werkgever kun je weer subsidie aanvragen vanuit de subsidieregeling Tel mee met Taal

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 18-12-2020

Pim Naafs, een creatieve en wendbare ondernemer in Coronatijd

Pim Naafs, eigenaar Eetcafé Readthuys, heeft op heel eigen wijze zijn collega's geholpen om de Coronatijd door te komen.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 07-12-2020

Prof. Dr. Ton Wilthagen over zebrapaden en Tom Tom's voor de arbeidsmarkt

"Hoe mooi zou het zijn als we in Nederland werkzekerheid kunnen bieden. Een baan kan verdwijnen, maar dat iedere werkzoekende weet dat hij weer aan de slag kan, in de eigen of in een andere sector." Aldus Prof. Dr. Ton Wilthagen tijdens de uitzending van Werkplein TV van 19 november.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 03-12-2020

Een Leven Lang Ontwikkelen in het MKB; Rijschool Brünen

Rijschool Brünen, een mooi voorbeeld van een Leven Lang Ontwikkelen in het MKB!

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 20-11-2020

Gratis cursussen en opleidingen uit NL Leert Door

Yes, het gratis cursus- en opleidingsaanbod uit de regeling NL Leert Door is bekend! Kijk snel verder en meld je aan!

Lees bericht

Werkgever | 19-11-2020

Digitalisering binnen jouw organisatie: Hoe krijg je jouw medewerkers mee?

Digitalisering binnen jouw organisatie. Wil je weten hoe je je medewerkers mee krijgt? We nemen je mee naar het SER webinar en laten je zien waar je gratis digitale vaardigheden kunt (laten) leren. Lees het in de blog.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 16-11-2020

Twentse jongeren worden het hardst getroffen door de coronacrisis

Twentse jongeren worden het hardst getroffen door de coronacrisis. Wil je meer weten? Lees hier verder.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 28-10-2020

Werkzoekende aan de slag in Zorg of Onderwijs

Aan de slag om de medewerkers in Zorg en Onderwijs te helpen? Lees verder.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 01-10-2020

Met Z-factor altijd kans in de gezondheidszorg

Lees over het webinar Overstappen naar de zorg met als kers op de taart: aankondiging van deelnemende werkgever dat er vanaf nu een wervingstraject start voor nieuwe leerbanen.

Lees bericht

Werkgever | 31-08-2020

“Wat fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alles op het gebied van leren en ontwikkelen”

Eén aanspreekpunt in Twente voor alle vragen op het gebied van personeelsontwikkeling en financiële regelingen.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 20-08-2020

Kosteloos loopbaanadvies in Twente

Bij wie kun je terecht voor een gratis NLleertdoor loopbaanadvies? Leerwerkloket Twente adviseert en verbindt. Ben jij CMI of NOLOC gecertificeerd Loopbaanadviseur in Twente? En wil jij samen met ons zoveel mogelijk Twentenaren helpen?

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 27-07-2020

Hoe maak je een carrièreswitch naar de zorg?

Een carrièreswitch naar de zorg, de eerste stap.

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 19-06-2020

Vergroot je kansen met skills in zicht!

Nieuwe site Skillsinzicht online. Vind gratis, snel en eenvoudig beroepen die passen bij jouw skills!

Lees bericht

Algemeen en Werkgever | 11-06-2020

Weet jij of jouw medewerker z'n werk lekker kan doen?

We treffen elkaar minder bij de koffieautomaat of in de wandelgangen. Oog hebben voor elkaar is lastig met werken op afstand. Weet jij hoe jouw collega het thuiswerken ervaart, of hij gelukkig is en optimaal functioneert?

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 14-05-2020

Wat gebeurt er op de Twentse arbeidsmarkt

In onzekere tijden weet je graag waar kansen liggen. Denk jij ook juist nu na over jouw werk?

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 06-05-2020

Werken in het onderwijs juist nu

Maandag 11 mei een gratis online bijeenkomst over werken in het onderwijs. Overweeg jij een carriëreswitch? Lees meer en meld je aan.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende en ZZP | 16-04-2020

Eerste hulp voor werken met de computer

Alles gebeurt in deze tijd online. Maar waar haal je informatie vandaan als dat allemaal niet vanzelf gaat?

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 18-03-2020

Nederland ontdekt de zorg

De week van de zorg mag dan afgelast zijn, Nederland is door het coronavirus doordrongen van het belang van zorgverlening.

Lees bericht

Werkgever | 24-02-2020

Flexileren

Hoe creëer je beweging bij je zittende medewerkers? Wat laat hen het belang inzien van mobiliteit en een positieve attitude op leren? Hoe zorg je dat je als organisatie via je medewerkers flexibel en adaptief wordt en daarmee in potentie succesvol. Daar is tenslotte iedereen bij gebaat; een succesvol bedrijf biedt baanzekerheid, carrièrekansen en succes voor management en CEO. Talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit zijn de instrumenten voor je strategische agenda.

Lees bericht

Werkgever | 20-02-2020

Hoog opleidingsbudget = goed opleidingsbeleid?

Denk jij dat je een goed opleidingsbeleid hebt als je maar genoeg investeert in opleiding en ontwikkeling? We ontkrachten enkele heersende opvattingen.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 27-01-2020

Werkzoekend en MBO bijscholen, hoe dan?

Helaas, haar huidige baan stopt en ze moet op zoek naar nieuw werk. Ze heeft geluk, de werkgever biedt een outplacementtraject waarin ze met een coach in gesprek gaat over drijfveren en passie. Ze wordt enthousiast en ontdekt nieuwe talenten. Ze heeft jaren gewerkt maar mist de benodigde erkende mbo-diploma’s, zeker om de gewenste carrièreswitch te kunnen maken. Geen probleem, ze staat open voor een nieuwe toekomst, is leergierig en gedreven en wil via erkende diploma’s waardevoller worden op de arbeidsmarkt. Maar dan volgt de kater.

Lees bericht

Werkgever | 27-01-2020

Ontwikkelen maatwerk leertraject

Je bent werkgever en ziet dat er iets moet gebeuren. Je beste medewerkers stappen over naar de concurrent, je vacatures staan lang open en het zittende personeel functioneert niet optimaal. Hoe houd je je medewerkers optimaal geïnformeerd met de voortdurende digitale, technologische en globale ontwikkelingen. Je wilt als organisatie tenslotte de beste producent of dienstverlener blijven?

Lees bericht

Werkgever | 27-01-2020

Hoe help ik mijn minder functionerende medewerker?

Een functioneringsprobleem is zowel voor medewerker als werkgever erg vervelend. Iedere medewerker wil presteren, gewaardeerd worden en vol zelfvertrouwen z’n werk doen. Elke leidinggevende wil een goed functionerend team dat deadlines haalt en output levert waarop de afdeling wordt beoordeeld.

Lees bericht