Nieuws

Filter

Werkende en Werkzoekende | 07-05-2024

Zorgstart gaat door!

Fantastisch nieuws, Twente Board heeft recent de aanvraag voor verlenging van Zorgstart gehonoreerd. Dat betekent dat we de komende 3 jaar door kunnen gaan met ZorgStart Twente en dit kunnen uitbreiden naar meer deelnemende organisaties en meer kandidaten! Voor een compleet aanbod in de sector breiden we ZorgStart graag uit naar de branches jeugdzorg en welzijn.

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 10-04-2024

In Twente gaat iedereen mee richting werk

De arbeidsmarktregio Twente heeft definitief 7,5 miljoen euro subsidie ontvangen vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). De ontvangen subsidie wordt ingezet voor arbeidsmarktgerichte trajecten richting betaald werk of het starten van een eigen bedrijf. Zo wordt Leerwerkloket Twente ook gedeeltelijk gefinancierd vanuit ESF. Jenny Holtrop, manager Leerwerkloket Twente, vertelt: "We zijn ontzettend blij met de financiering vanuit ESF. Door deze financiering kunnen we veel inwoners helpen bij hun zoektocht naar (ander) werk."

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 18-03-2024

Maak kennis met onze regionaal financieel adviseurs Ellen en Linda

Sinds maart 2024 zijn collega’s Ellen Alberink en Linda de Wolf onze regionale experts op het gebied van financiële regelingen. Zij kijken onafhankelijk mee met professionals, werkgevers en kandidaten om een passende financiële oplossing te vinden voor scholing en (leerwerk)projecten. Wij geloven: voor iedereen zou een leven lang ontwikkelen mogelijk moeten zijn.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 13-03-2024

Leerwerkloket Twente blijft zich ontwikkelen. Petra blikt terug op haar eerste professionaliseringsoverleg met het thema ASS.

Leerwerkloket Twente organiseert iedere vier weken een profoverleg voor de loopbaanadviseurs. Om onze kandidaten goed te kunnen adviseren is het belangrijk om ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in het onderwijs en in de maatschappij te volgen en onszelf hierin professionaliseren.

Lees bericht

Werkgever | 18-02-2024

Lukt het jouw medewerker niet om een VCA te halen?

“Heeft Wesley alweer zijn VCA niet gehaald? Hij moet echt beter zijn best gaan doen” Een herkenbare situatie voor leidinggevenden en/of HR-professionals, terwijl een mogelijke gebrek aan basisvaardigheden niet altijd wordt herkend. Maar hoe herken je de signalen? Hoe ga je erover in gesprek?

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 25-01-2024

Lustrum Twents Fonds voor Vakmanschap. Eric: "Wij kunnen met het fonds echt maatwerk leveren"

30 januari bestaat het Twents Fonds voor Vakmanschap (TFvV) 5 jaar. Leerwerkloket Twente geeft, samen met Loopbaanstation, uitvoering aan het Twents Fonds. Onze adviseurs gaan in gesprek en beoordelen alle aanvragen voor de scholingscheque. Adviseur Eric Bloemberg is vanaf het begin betrokken bij het fonds en is trots: “Wij kunnen met TFvV echt maatwerk leveren”.

Lees bericht

Werkgever | 18-12-2023

Irma Ruiter, directeur React Twente, blij verrast met uitslag Leercultuurscan

Irma Ruiter, directeur React Twente, heeft al langer de wens om het beleid op leren & ontwikkelen te optimaliseren. Ze ging hierover in gesprek met Leerwerkloket Twente en dat heeft haar concrete handvatten gegeven om aan de slag te gaan.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 23-11-2023

Meer diversiteit in de techniek

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Er is veel meer diversiteit in verschillende branches en vakgebieden. Toch zie je dat de technische sector achter blijft in diversiteit. Met slechts 14% vrouwen op de technische arbeidsmarkt is het duidelijk dat de sector een groep ongezien talent mist.

Lees bericht

| 22-11-2023

"Ik breng orde in de chaos" - Maak kennis met Judith

Al bijna twee jaar vervult Judith Vos de rol van medewerker bedrijfsbureau bij Leerwerkloket Twente. Samen met Margo zorgt Judith ervoor dat alles soepel verloopt achter de schermen. Als een echte regelnicht streeft ze ernaar dat alle informatie op de juiste plek belandt en dat alles voor iedereen helder is. Maak kennis met Judith.

Lees bericht

| 22-11-2023

Loopbaanadviseur Natalie Homan geeft je richting

Natalie Homan, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, beoordeelt de aanvragen van scholingscheques voor Twents Fonds voor Vakmanschap/IKBINDR. Wanneer je een scholingscheque aanvraagt, kun je gebeld worden door loopbaanadviseur Natalie: ‘Soms voelen mensen zich niet echt gezien en gehoord. Ik vind het heel belangrijk om iedereen oprechte aandacht te geven’. Maak kennis met loopbaanadviseur Natalie en ontdek waar ze jou mee kan helpen!

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 16-11-2023

Van droom naar beweging

Woensdag 15 november was de afsluitende bijeenkomst voor de deelnemers van het programma 'Ontdek wat je in huis hebt'. De bijeenkomst stond in het teken van 'van droom naar beweging'. We wilden samen met de deelnemers terugkijken op een jaar vol groei, inspiratie en ontwikkeling

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 26-10-2023

Een opleiding volgen? Alle Open Dagen op een rij!

Wil jij een opleiding, cursus of training volgen? Of twijfel je nog? Het bezoeken van een open dag kan je helpen om te kijken welke opleiding nu echt bij je past. De open dag is niet alleen voor jongeren interessant, juist ook voor volwassenen.. Je kunt dan in gesprek gaan en zo erachter te komen of je een goede keuze maakt. In november zijn er veel open dagen van opleiders in Twente

Lees bericht

Werkgever | 24-10-2023

Terugblik Congres Basisvaardigheden in het Heracles Stadion

Inspiratie, inzicht en bewustwording op het thema basisvaardigheden is wat de deelnemers meenemen na het Congres Basisvaardigheden van 5 oktober. Lees hier de terugblik!

Lees bericht

Algemeen en Werkgever | 24-10-2023

Word expert Leven Lang Ontwikkelen

Wil je expert worden op het thema Leven Lang Ontwikkelen? Saxion deelt via een aantal MOOC’s de laatste kennis, onderzoeken en instrumenten op het thema Leven Lang Ontwikkelen. MOOC staat voor massive open online course, gratis digitale cursussen.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 19-10-2023

“De drijfveer om iets te veranderen komt van binnenuit” Maak kennis met Ingrid

Ingrid Kosterink, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, werkt hier sinds 2019. Ze werkt al jaren om mensen te begeleiden en adviseren in loopbaan en werk. Bij het Leerwerkloket spreekt ze mensen met een drijfveer van binnenuit. Ingrid zegt zelf over haar werk: “Ik faciliteer mensen in het maken van een keuze, maar iemand staat altijd zelf aan het roer. ” Maak kennis met loopbaanadviseur Ingrid.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 27-09-2023

Zorgstart komt naar Twente!

ZorgStart komt per 1 oktober naar Twente! In samenwerking met WGV Zorg en Welzijn, Leerwerkloket Twente en het Werkgeversservicepunt Twente, gaan meer dan 10 zorgorganisaties de mobiliteit van inwoners uit de regio naar de zorgsector vergroten.

Lees bericht

Werkgever | 18-09-2023

Wil jij werken aan de leercultuur in jouw bedrijf?

Leren en ontwikkelen is zoveel meer dan medewerkers een formele opleiding laten volgen. Een Leven Lang Ontwikkelen begint bij inzicht en creatief vormgeven aan leren. In de praktijk merken we dat bedrijven het lastig vinden om met hun eigen leercultuur aan de slag te gaan.

Lees bericht

Werkgever | 29-06-2023

Gemmi Natter, bevlogen P&O adviseur met een hart voor ontwikkeling

Gemmi Natter, P&O adviseur, bij Plus Retail zet zich in voor Leven Lang Ontwikkelen op de werkvloer. Ook als haar eigen organisatie besluit te verhuizen, wil ze dat haar collega's de juiste kennis en tools in handen hebben om goed inzetbaar te zijn en blijven op de arbeidsmarkt. Laat je inspireren door P&O adviseur Gemmi Natter van Plus Retail uit Haaksbergen. 

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 27-06-2023

Karin, Ellen en Jacqueline delen hun ervaringen met 'Ontdek wat je in huis hebt'

Het programma "Ontdek wat jij in huis hebt!' is in mei van start gegaan. Een programma voor vrouwen tussen de 45 - 65 jaar die een stap willen zetten op de arbeidsmarkt. Van omscholen tot weer of meer aan het werk. Deze week is het eerste programma afgerond en een aantal vrouwen heeft zelfs al een nieuwe baan gevonden! Lees hieronder de ervaringen van drie vrouwen over hun deelname aan het programma

Lees bericht

Algemeen | 14-06-2023

Jubileum Leerwerkloket Twente: een arbeidsmarktsymposium met Twentse daadkracht

“In welk Twente willen we (samen)werken?” De centrale vraag tijdens het arbeidsmarktsymposium dat Leerwerkloket Twente organiseerde ter ere van het 12,5 jarig jubileum. Vertegenwoordigers van onderwijs, overheid, sociale partners en ondernemers waren aanwezig. Samen aan de slag voor een duurzame arbeidsmarkt en Leven Lang Ontwikkelen. Dit was onder leiding van dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck.

Lees bericht

Algemeen | 30-05-2023

Inloopspreekuur Hengelo en Enschede

Iedere donderdag heeft Leerwerkloket Twente van 10:00 tot 13:00 uur een inloopspreekuur in bibliotheek Hengelo en van 10:00 tot 12:00 uur in de centrale bibliotheek Enschede. Er zit dan een adviseur voor je klaar met wie je in gesprek kunt gaan over jouw loopbaan- en scholingsvraag.

Lees bericht

Werkgever | 26-04-2023

Podcast over basisvaardigheden op de werkvloer met ondernemersadviseur Jolanda

Deze week is ondernemersadviseur Jolanda Schonewille te beluisteren in de Podcast van de Werkbank. Presentator Zegert van de Linden interviewt Jolanda over basisvaardigheden op de werkvloer. Dat is een vrij breed begrip. We hebben het dan over vaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitale vaardigheden. Vaardigheden die nodig zijn om goed jezelf te kunnen redden op elk gebied, zowel op het werk als In de privésfeer

Lees bericht

Werkgever | 24-04-2023

Succesvol ondernemen met een sterke leercultuur

Hogescholen Windesheim en Saxion hebben onderzocht welke elementen cruciaal zijn voor een sterke leercultuur. Dat een leercultuur veel verder gaat dan formeel opleiden en hoge opleidingsbudgetten wordt duidelijk via de 6 bouwstenen die de basis zijn voor de leercultuurscan.

Lees bericht

Werkzoekende | 13-04-2023

We gaan van start met het project ontdek wat jij in huis hebt!

In het programma Ontdek wat jij in huis hebt krijgen vrouwen (van 45 - 65 jaar) de gelegenheid zich stapsgewijs te oriënteren op of op hun weg naar de arbeidsmarkt. Hun persoonlijke vraag staat centraal. Door een uitgekiend pakket aan workshops en met behulp van betrokken en ervaren loopbaanadviseurs kunnen zij de stap zetten die ze voor ogen hebben.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 15-02-2023

STAP-budget aangescherpt: wat verandert er?

De volgende aanvraagronde van het STAP-budget start op 28 februari 2023. Vanaf deze datum gaan een aantal maatregelen om misbruik en oneigenlijk gebruik te voorkomen.

Lees bericht

Algemeen | 26-01-2023

2023, een nieuw jaar wat staat er te gebeuren?

Jenny: “Het Leerwerkloket bestaat dit jaar 12 jaar en voor het eerst in mijn loopbaan bij Leerwerkloket Twente verwacht ik een spannend jaar. De huidige arbeidsmarktinfrastructuur staat op het punt om structureel te veranderen; van veel organisaties met versnipperde dienstverlening naar één regionaal centrum waar inwoners en bedrijven centraal ondersteund kunnen worden."

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende en ZZP | 12-01-2023

7 Tips: Eerste hulp bij omscholen

Denk jij na om je om te scholen? Deze tips geven de eerste hulp als jij nadenkt over een omscholing.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende | 19-10-2022

Een opleiding vinden die bij je past? Lieke helpt je hierbij!

Een opleiding kiezen die echt bij je past. Loopbaanadviseur Lieke had er grote moeite mee. Nu helpt ze mensen, voornamelijk jongeren, bij de keuze voor opleiding en werk. Een keuze maken is ontzettend lastig en wij helpen hierbij. Lieke geeft mee dat je eigenlijk nooit een verkeerde keuze maakt; als het op dat moment goed voelt, maak je een goede keuze! Maak kennis met loopbaanadviseur Lieke.

Lees bericht

Werkgever | 10-10-2022

De Regionaal Coördinator Techniek stelt zich voor!

Komend jaar gaat Ellen de technische sector nog meer verbinden als het gaat om leren en werken. Met als doel het behouden en extra instromen van technisch personeel. Dit is wat de Twentse arbeidsmarkt nodig heeft.

Lees bericht

Werkgever | 28-09-2022

Nieuw Instrumentengids Dennis: Financiële regelingen voor werkgevers

Instrumentengids Dennis staat online!

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 17-08-2022

“Perspectief bieden en mogelijkheden verkennen. Dat is wat ik graag doe”

“Door mijn oprechte interesse in de ander wil ik mensen op weg helpen met de stappen in hun loopbaan. De eerste stap om met mij in gesprek te gaan hebben ze zelf al gezet! Ik vind het heel bijzonder dat ik als loopbaanadviseur mee mag kijken, mee mag luisteren en helpen zoeken. Vervolgens kan ik perspectief bieden en samen verkennen we de mogelijkheden. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf hoe en welke acties je onderneemt. Je hebt zelf de regie, maar ik help bij de afweging.”

Lees bericht

| 15-07-2022

De Leren en Werken Markt: Een succes voor werkgever en bezoeker!

De Leren en Werken Markt: een succes voor werkgever én bezoeker!

Lees bericht

| 12-07-2022

Regelneef achter de schermen! Maak kennis met Margo.

Heb je een vraag en neem je telefonisch contact op met Leerwerkloket Twente? Dan spreek je Margo. Margo is het eerste aanspreekpunt van Leerwerkloket Twente. Ze maakt iedere collega, kandidaat of werkgever wegwijs met onze dienstverlening. “Ik hoop dat iedereen met een goed gevoel de telefoon ophangt. We zijn er voor iedereen en geen enkele vraag is gek!” Daarnaast zorgt Margo ervoor dat iedere collega zijn werk goed kan doen. Maak kennis met Margo.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 08-06-2022

Deelnemers omscholingsproject Groen gecertificeerd

Na het volgen van een leerwerkproject van 10 weken hebben 10 deelnemers op donderdag 2 juni hun certificaat Groenmedewerker ontvangen. Ze kunnen direct het geleerde in de praktijk brengen en gaan aan de slag bij de aangesloten werkgevers.

Lees bericht

Algemeen | 03-06-2022

Maak kennis met ondernemersadviseur Ellen: “Ga juist de uitdaging zien in veranderingen!”

Juist uitdagingen zien in veranderingen! Ellen is ondernemersadviseur en geeft ze advies aan organisaties. Ze krijgt er energie van om met alle onderwerpen op het gebied van een Leven Lang Ontwikkelen aan de slag te gaan

Lees bericht

| 19-05-2022

Terugblik Leren en Werken Markt

Met ruim 800 bezoekers kijken we terug op een succesvolle editie van de Leren en Werken Markt.

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 01-04-2022

Loopbaanadvies van het Leerwerkloket

Loopbaanadvies, wat heb je eraan?

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 28-03-2022

Yvonne wijst je de weg: 'Je hoeft het niet alleen te doen"

Iedereen kent het wel. Je voelt je niet fijn in je huidige baan, maar je weet niet wat je wilt of hoe je dat kunt bereiken. Een loopbaanadviseur kan je hierbij helpen. Yvonne, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, zit al jaren in het werkveld. Ze is een echte generalist. Al haar kennis neemt ze mee in haar loopbaangesprekken om het beste advies te kunnen geven aan de kandidaat. Maak kennis met loopbaanadviseur Yvonne.

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 28-03-2022

Overijssels Vakmanschap - Samen werken aan techniek!

Techniek heeft de toekomst! In Twente komen we voor grote uitdagingen te staan. Werkgevers in de techniek, infra en bouw staan te springen op goed geschoolde medewerkers, maar deze zijn moeilijk te vinden. Scholing is één van de manieren om het tekort op de arbeidsmarkt tegemoet te komen. Overijssel wil (toekomstige) technische vakmensen en technische werkgevers ondersteunen in hun ontwikkelvraag. Vanuit deze gedachte is het Overijssels Vakmanschap ontstaan.

Lees bericht

| 25-02-2022

Maak kennis met adviseur Elif: “Samen met werkgever of kandidaat ga ik opzoek naar een passende financiële oplossing voor scholing”

Elif, onze financial engineer, is onze expert op het gebied van financiële regelingen. Ze denkt altijd met kandidaten, werkgevers en professionals mee om een passende financiële oplossing te vinden om scholing (gedeeltelijk) te kunnen financieren. Elif hoopt dat het voor iedereen toegankelijk wordt om een opleiding te kunnen volgen en leven lang te kunnen ontwikkelen. Elif neemt je mee in haar werk, haar drijfveren en hoe zij jou of jouw bedrijf kan helpen.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende en ZZP | 22-02-2022

Alles wat je moet weten over het STAP budget

De overheid wil stimuleren dat werkenden en werkzoekenden zich blijven ontwikkelen. Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 17-02-2022

7 tips: Hier kun je gratis leren!

Je hoeft niet perse naar school om jezelf te ontwikkelen in je dagelijks leven, in je werk of om een nieuw beroep te leren. Er zijn steeds meer mogelijkheden om (bijna) gratis online te leren. Bekijk de 7 tips om gratis te leren.

Lees bericht

Werkende en Werkzoekende | 16-12-2021

7 Tips: Je bent de schoolbanken ontgroeid, hoe ga je toch weer leren?

Jij, of misschien je werkgever, weet dat je moet blijven leren. Toch merk je aan jezelf dat je het spannend vindt om te starten met een opleiding, training of cursus. Misschien ben je al 10, 20 of 30 jaar niet meer naar school geweest. Kun je nog wel leren? Welk niveau of welke manier van leren past bij je? Waar begin je? Misschien ben je onzeker en durf je de eerste stap niet te zetten. Deze tips helpen je om een eerste stap te zetten en in beweging te komen.

Lees bericht

| 03-11-2021

Waarom is het voor Frank moeilijk om veilig te werken?

Frank* gaat altijd met plezier naar het werk. Na jaren voor dezelfde organisatie te hebben gewerkt, besluit hij een nieuwe uitdaging aan te gaan als monteur in een groot technisch bedrijf. Hij mag reizen, krijgt verschillende onderhoudsklussen en is enthousiast over zijn nieuwe baan én zijn collega's. Toch gaat het mis.

Lees bericht

Werkende en Werkgever | 01-10-2021

Opleiding met baanintentie in de ICT

Een opleiding met baanintentie in de ICT. Ben jij geïnteresseerd? Meld je aan!

Lees bericht

Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 07-09-2021

Ron Jans "Een Leven Lang Ontwikkelen is mijn Levensmotto"

Ron Jans trapt de Maand van het Leren af! "Een Leven Lang Ontwikkelen is mijn Levensmotto"

Lees bericht

| 21-07-2021

Nieuwe flyer kiezen voor de klantenservice

Er is een nieuwe flyer beschikbaar: Kiezen voor de klantenservice.

Lees bericht

Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 27-05-2021

Twente ontwikkelt een breed gedragen visie op een Leven Lang Ontwikkelen

Twente is op weg naar een breed gedragen gezamenlijke visie en actieagenda op het thema Leven Lang Ontwikkelen.

Lees bericht

Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 27-05-2021

Tekorten in technische beroepen maatschappelijk probleem

‘De samenleving moet breder nadenken over tekorten in beroepen in de techniek, de bouw en de zorg.’ Dit zegt Adnan Tekin, voorzitter van de MBO-Raad in het magazine Metaal + Techniek van Koninklijke Metaalunie. We zouden moeten inzetten op Leven Lang Ontwikkelen en zij-instromers om de tekorten op te vangen.

Lees bericht

Werkzoekende | 09-03-2021

Wil jij digivaardiger worden?!

Wil jij digivaardiger worden? FutureLab50+ biedt elke maand 50 ‘oudere’ werkzoekenden de kans om zijn of haar digitale vaardigheden snel en op een leuke manier te verbeteren

Lees bericht

Algemeen | 05-03-2021

Arbeidsmarkt en LOB; speciaal voor onderwijsprofessionals!

Eén van de onderdelen die essentieel is voor een loopbaan- en studiekeuze is Arbeidsmarktinformatie. Het expertisepunt LOB heeft een wegwijzer ontwikkeld voor onderwijsprofessionals

Lees bericht

Werkgever | 22-02-2021

Anders organiseren, nieuwe kansen in de zorg

De zorg luidt de noodklok. De personeelstekorten zijn zo hoog dat professionals structureel een hoge werkdruk ervaren en het ziekteverzuim toeneemt. Tijd voor verandering! Jobcarving kan helpen om de tekorten in de zorg tegen te gaan.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 08-02-2021

Alles gezien op Netflix? Laat je inspireren door De Wasstraat!

Raak ontroerd door de verhalen van de medewerkers van Matz Carwash uit Deventer. Of word enthousiast over de rol van Martin Kniest, de eigenaar. Zie hoe je met een sociaal hart een succesvol bedrijf kunt runnen.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever | 27-01-2021

Extra steun voor jongeren op de Twentse Arbeidsmarkt

Met 1500,- 5000,- of 10000,- Euro subsidie een jongere een stage of BBL plek bieden of een HBO starter op de arbeidsmarkt in dienst nemen?

Lees bericht

Student en Werkende en Werkzoekende | 18-01-2021

Eric: ‘Ik probeer mensen te stimuleren hun eigen pad te ontdekken’

Leren stopt niet na het behalen van een diploma, maar doe je je hele leven lang! Leerwerkloket Twente zet zich in om een Leven Lang Ontwikkelen voor iedere Twentenaar mogelijk te maken. Dit doen we onder andere door het voeren van loopbaangesprekken. Eric, één van onze loopbaanadviseurs, ondersteunt klanten met hun eigen zoektocht in hun loopbaan.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 18-12-2020

Pim Naafs, een creatieve en wendbare ondernemer in Coronatijd

Pim Naafs, eigenaar Eetcafé Readthuys, heeft op heel eigen wijze zijn collega's geholpen om de Coronatijd door te komen.

Lees bericht

NO OPTION SET