Naar overzicht
Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 01-04-2022

Loopbaanadvies van het Leerwerkloket

Arjen Lubach plaatste in zijn succesvolle Avondshow op 29 maart vraagtekens bij de toename van het aantal coaches in Nederland. En terecht, er is een wildgroei aan coaches. Maar laten we vooral niet alle coaches over één kam scheren, er zijn er veel die heel goed werk doen en echt het verschil kunnen maken. 

Op het thema arbeidsmarkt en loopbaan zijn loopbaancoaches actief, een hele andere specialisatie dan bijvoorbeeld leefstijl-, stress- of paardencoach. Voor Leerwerkloket Twente werken loopbaancoaches die loopbaanadviestrajecten uitvoeren. Een adviestraject is een kortdurend traject van ongeveer max. 4 gesprekken. Een coachingstraject neemt vaak meer tijd in beslag. Bij het beoordelen waar jij het beste terecht kunt met jouw vraag is het goed om helder te hebben op welk thema jij antwoorden zoekt en wat een mogelijk resultaat is van een advies- of coachingstraject. Daarom hebben hebben we via onderstaande afbeelding inzichtelijk gemaakt wat een loopbaanadviestraject bij Leerwerkloket Twente jou kan opleveren.


Wil je graag in gesprek met één van de adviseurs van Leerwerkloket Twente?  Neem vrijblijvend contact op!

Delen

Gerelateerde berichten

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 03-18-2024

Maak kennis met onze regionaal financieel adviseurs Ellen en Linda

Sinds maart 2024 zijn collega’s Ellen Alberink en Linda de Wolf onze regionale experts op het gebied van financiële regelingen. Zij kijken onafhankelijk mee met professionals, werkgevers en kandidaten om een passende financiële oplossing te vinden voor scholing en (leerwerk)projecten. Wij geloven: voor iedereen zou een leven lang ontwikkelen mogelijk moeten zijn.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkgever en Werkzoekende | 03-13-2024

Leerwerkloket Twente blijft zich ontwikkelen. Petra blikt terug op haar eerste professionaliseringsoverleg met het thema ASS.

Leerwerkloket Twente organiseert iedere vier weken een profoverleg voor de loopbaanadviseurs. Om onze kandidaten goed te kunnen adviseren is het belangrijk om ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, in het onderwijs en in de maatschappij te volgen en onszelf hierin professionaliseren.

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende | 01-25-2024

Lustrum Twents Fonds voor Vakmanschap. Eric: "Wij kunnen met het fonds echt maatwerk leveren"

30 januari bestaat het Twents Fonds voor Vakmanschap (TFvV) 5 jaar. Leerwerkloket Twente geeft, samen met Loopbaanstation, uitvoering aan het Twents Fonds. Onze adviseurs gaan in gesprek en beoordelen alle aanvragen voor de scholingscheque. Adviseur Eric Bloemberg is vanaf het begin betrokken bij het fonds en is trots: “Wij kunnen met TFvV echt maatwerk leveren”.

Lees bericht

NO OPTION SET