Naar overzicht
Algemeen en Student en Werkende en Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 01-04-2022

Loopbaanadvies van het Leerwerkloket

Arjen Lubach plaatste in zijn succesvolle Avondshow op 29 maart vraagtekens bij de toename van het aantal coaches in Nederland. En terecht, er is een wildgroei aan coaches. Maar laten we vooral niet alle coaches over één kam scheren, er zijn er veel die heel goed werk doen en echt het verschil kunnen maken. 

Op het thema arbeidsmarkt en loopbaan zijn loopbaancoaches actief, een hele andere specialisatie dan bijvoorbeeld leefstijl-, stress- of paardencoach. Voor Leerwerkloket Twente werken loopbaancoaches die loopbaanadviestrajecten uitvoeren. Een adviestraject is een kortdurend traject van ongeveer max. 4 gesprekken. Een coachingstraject neemt vaak meer tijd in beslag. Bij het beoordelen waar jij het beste terecht kunt met jouw vraag is het goed om helder te hebben op welk thema jij antwoorden zoekt en wat een mogelijk resultaat is van een advies- of coachingstraject. Daarom hebben hebben we via onderstaande afbeelding inzichtelijk gemaakt wat een loopbaanadviestraject bij Leerwerkloket Twente jou kan opleveren.


Wil je graag in gesprek met één van de adviseurs van Leerwerkloket Twente?  Neem vrijblijvend contact op!

Delen

Gerelateerde berichten

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 08-17-2022

“Perspectief bieden en mogelijkheden verkennen. Dat is wat ik graag doe”

“Door mijn oprechte interesse in de ander wil ik mensen op weg helpen met de stappen in hun loopbaan. De eerste stap om met mij in gesprek te gaan hebben ze zelf al gezet! Ik vind het heel bijzonder dat ik als loopbaanadviseur mee mag kijken, mee mag luisteren en helpen zoeken. Vervolgens kan ik perspectief bieden en samen verkennen we de mogelijkheden. Uiteindelijk bepaal je altijd zelf hoe en welke acties je onderneemt. Je hebt zelf de regie, maar ik help bij de afweging.”

Lees bericht

Algemeen | 06-03-2022

Maak kennis met ondernemersadviseur Ellen: “Ga juist de uitdaging zien in veranderingen!”

Juist uitdagingen zien in veranderingen! Ellen is ondernemersadviseur en geeft ze advies aan organisaties. Ze krijgt er energie van om met alle onderwerpen op het gebied van een Leven Lang Ontwikkelen aan de slag te gaan

Lees bericht

Algemeen en Werkende en Werkzoekende en ZZP | 03-28-2022

Yvonne wijst je de weg: 'Je hoeft het niet alleen te doen"

Iedereen kent het wel. Je voelt je niet fijn in je huidige baan, maar je weet niet wat je wilt of hoe je dat kunt bereiken. Een loopbaanadviseur kan je hierbij helpen. Yvonne, loopbaanadviseur bij Leerwerkloket Twente, zit al jaren in het werkveld. Ze is een echte generalist. Al haar kennis neemt ze mee in haar loopbaangesprekken om het beste advies te kunnen geven aan de kandidaat. Maak kennis met loopbaanadviseur Yvonne.

Lees bericht