Werkend, werkzoekend of Zzp'er?

Met al je loopbaanvragen kun je terecht bij Leerwerkloket Twente. Wij geven je informatie en advies waarmee jij je kansen op een leuke baan vergroot.

ctc gesprek

Wat kan Leerwerkloket Twente voor je doen?

Weet je niet precies wat je wilt? Wat zijn jouw kwaliteiten en mogelijkheden? Welke baankansen zijn er? Hoe zit het met opleidingen, trainingen en kosten? Allemaal vragen die wij dagelijks tegenkomen en waarmee we je graag helpen. Op deze pagina vind je een overzicht van wat wij doen. Zoek en klik door bij het onderwerp van jouw keuze.

Diploma halen

Je merkt dat je toch eigenlijk dat papiertje wel nodig hebt om leuk werk te krijgen. Maar om welke reden dan ook is het nog niet gelukt om een waardevol diploma te halen. 

Weet dat het nooit te laat is. Je hoeft echt niet hele dagen in een klas te zitten om een mooi resultaat te bereiken. 

Lees meer

lerenwerken-35391
leren-werken-4088

Loopbaan- en scholingsadvies 

Je wilt alles uit je talent en je functie halen en weet dat je daarvoor in beweging moet blijven. Voor advies kun je bij ons terecht. We hebben arbeidsmarktinformatie, kennen opleidingen, opleiders en trainers en weten of er opleidingsbudgetten zijn waar jij een beroep op kunt doen.

Lees meer

Opleidingen en cursussen

Leuk, een opleiding of training voor werk of privé. Even googelen laat je zien dat er veel opleiders, trainingsbureaus en ontelbaar veel manieren zijn om te leren. Maar wat kies je? En hoe maak je deze keuze? Maar wat is de waarde van de diploma's en certificaten? Waarmee bereik jij het doel dat jij voor ogen hebt?

Lees meer

leren-werken-3771
backoffice

Carrièreswitch

Droom je er wel eens van om iets totaal anders te gaan doen? Maar waar begin je? Waarvoor heb je talent en interesse? En dan, je hebt een diploma nodig om voor een andere functie in aanmerking te komen. En om een diploma te halen heb je misschien een baan nodig voor stage of praktijk. Wij kunnen je helpen. 

Lees meer

Opleidingsbudget of subsidie

Een opleiding of training kost geld. Gelukkig vinden de overheid en veel werkgevers het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Wij kijken graag met jou mee of er een regeling is waarvan jij gebruik kunt maken.

Lees meer

leren-werken-3989
books-with-laptop_144627-20292

Gratis online leren

Leren hoeft niet altijd geld te kosten.  Via internet zijn er veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. De websites die je eenvoudig kunt bezoeken om gratis te leren hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Sollicitatietips

Solliciteren is lastig. Hoe maak ik een goede sollicitatiebrief? Welke informatie zet ik op een CV? Vooral als je al een tijdje niet meer hebt gesolliciteerd is het best lastig om dit zo maar op te pakken. We helpen je op weg.

Lees meer

leren-werken-4071

Onze partners

Kom je er niet helemaal uit of wil je graag ons advies?

Dat is begrijpelijk! Het is ook lastig, maar gelukkig hebben wij hier een team van experts zitten die jou graag op weg helpen. Je kunt het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Als je liever wat sneller antwoord hebt, dan kun je (tijdens openingstijden) ook met ons chatten of bellen.

NO OPTION SET