Heb je een vraag? Vind hier je antwoord!

Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag er toch niet tussen, neem dan contact op en wij helpen je zo snel mogelijk verder!

 • Zijn er helemaal geen kosten als ik een beroep doe op Leerwerkloket Twente?

  Nee, onze dienstverlening is geheel kosteloos. Voor iedereen, of je nu werkend, werkzoekend of werkgever bent.

 • Hoe kan het dat er geen kosten zijn, aan alles hangt uiteindelijk toch een prijskaartje?

  Leerwerkloket Twente wordt betaald door de overheid en het onderwijs. Zowel regionaal als vanuit het Ministerie van SZW. Dit maakt dat wij geheel onafhankelijk en vrijblijvend voor het beste advies kunnen gaan.

 • Waarom wordt er geïnvesteerd in een adviespunt als Leerwerkloket Twente?

  Als je als werkende blijft leren ben je aantrekkelijk voor werkgevers en vind je gemakkelijker een nieuwe baan, ook als het economisch wat minder gaat. Door actuele kennis werk je efficiënter, zorg je voor innovatie, kun je doorgroeien en word je gelukkiger en zelfverzekerder. Dit is in ieders belang, zowel van de werkende, de werkgever en daarmee ook van de overheid.

 • Hoe kom ik in contact?

  Via de contactmogelijkheden van deze website. Je kunt eerst telefonisch, per mail of app je vraag stellen of je meldt je direct aan via het aanmeldformulier. Daarna nemen wij contact met je op.

 • Hoe ziet een adviestraject eruit?

  We nemen contact met je op voor een telefonische intake. Vervolgens maken we een afspraak voor een adviesgesprek van ongeveer 1 uur. In dit gesprek wordt duidelijk wat jij nodig hebt. Dat kan zijn 1 gesprek met tips voor vervolgstappen, dat kan zijn een competentie/interesse test met terugkoppelingsgesprek. We kennen trajecten met 1 contactmoment en trajecten met misschien wel 4 gesprekken.

 • Ben ik verplicht om iets met het advies te doen?

  Nee, je hebt na het gesprek geen verplichtingen. Wij hopen natuurlijk dat je met ons advies vervolgstappen zet in je loopbaan, maar het is aan jou.

NO OPTION SET