Ambassadeur Leerwerkloket Twente

Award Leerwerkloket 1

Ambassadeur Leerwerkloket Twente

Onze Ambassadeur laat zien dat hij aandacht heeft voor medewerkers, dat hij mensen stimuleert om na te denken over hun loopbaan en dat hij mensen faciliteert om een Leven Lang te Ontwikkelen. De voordelen van ons ambassadeurschap: 

  • Wij delen jouw verhaal op onze site en we inspireren daarmee andere ondernemers. 
  • Onze dienstverlening op het gebied van een Leven Lang Ontwikkelen is onbeperkt voor jou beschikbaar. Je kunt daarbij denken aan de Werkscan voor medewerkers, hulp bij vraagstukken op het gebied personeelsontwikkeling, ondersteuning bij het opzetten van maatwerk leertrajecten en antwoord op vragen over scholingssubsidies.   
  • Jouw medewerkers kunnen zich melden bij Leerwerkloket Twente voor onafhankelijk loopbaan-/scholingsadvies.    
  • We zijn jouw ingang tot het brede publiek/private netwerk in de Twentse arbeidsmarkt. Daarbij kun je o.a. denken aan opleiders, scholingsfondsen, sociale partners, UWV, gemeenten.
  • Je hebt altijd toegang tot onze kennis-/netwerkevents.
  • Samen creëren we een positief imago als employer brand, zeer belangrijk voor jouw bedrijf bij werving in een steeds krappere arbeidsmarkt.


Vanaf september 2021 vind je hier regelmatig updates! Interesse? Vul je gegevens in onderaan deze pagina en we nemen zo snel mogelijk contact op.

De Groot Installatiegroep

Hoe vanzelfsprekend is stromend water, licht, gas en de brandveiligheid van een gebouw? De medewerkers van De Groot Installatiegroep werken dag in dag uit aan duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandveiligheid. Lees hoe Hans Baan, verantwoordelijk voor de DGI Academy, een Leven Lang Ontwikkelen ondersteunt. 

Lees meer

de groot tubantia

Direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op.