Ervaringen werkgevers

Ontwikkelen en leren binnen jouw organisatie: misschien doe je het al jaren of ben je er minder bekend mee. Wil je graag aan de slag of heb vragen? Leerwerkloket Twente ondersteunt je bedrijf er graag mee. Laat je inspireren door ervaringen van andere bedrijven.

De Groot Installatiegroep

Hoe vanzelfsprekend is stromend water, licht, gas en de brandveiligheid van een gebouw? De medewerkers van De Groot Installatiegroep werken dag in dag uit aan duurzame oplossingen voor vraagstukken op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandveiligheid. Lees hoe Hans Baan, verantwoordelijk voor de DGI Academy, een Leven Lang Ontwikkelen ondersteunt. 

Lees meer

de groot tubantia
Plus Retail - Gemmi Natter 11-0-0-0-0-1688040656

Plus Retail Haaksbergen

Gemmi Natter, P&O adviseur bij Plus-retail, ondersteunt medewerkers bij een Leven Lang Ontwikkelen. Nu Plus Retail gaat verhuizen naar een andere locatie in het land, kunnen veel medewerkers niet blijven. Plus Retail gaat samen met Leerwerkloket Twente aan de slag om alle medewerkers een goede uitgangspositie te geven op de arbeidsmarkt.

Lees meer

React Twente 

Irma Ruiter, directeur bij React Twente, had al langer de wens om leren en ontwikkelen binnen de organisatie te optimaliseren en formaliseren in beleid. Ze ging in gesprek met een ondernemersadviseur en kreeg concrete tips en handvatten om in gesprek te gaan. 

Lees meer

react twente website

Word ambassadeur Leerwerkloket Twente

Heb jij als werkgever een mooi voorbeeld van een Leven Lang Ontwikkelen in jouw organisatie? Onze Ambassadeur laat zien dat hij aandacht heeft voor medewerkers, dat hij mensen stimuleert om na te denken over hun loopbaan en dat hij mensen faciliteert om een Leven Lang te Ontwikkelen. De voordelen van ons ambassadeurschap: 

  • Wij delen jouw verhaal op onze site en we inspireren daarmee andere ondernemers. 
  • Onze dienstverlening op het gebied van een Leven Lang Ontwikkelen is onbeperkt voor jou beschikbaar. Je kunt daarbij denken aan de Werkscan voor medewerkers, hulp bij vraagstukken op het gebied personeelsontwikkeling, ondersteuning bij het opzetten van maatwerk leertrajecten en antwoord op vragen over scholingssubsidies.   
  • Jouw medewerkers kunnen zich melden bij Leerwerkloket Twente voor onafhankelijk loopbaan-/scholingsadvies.    
  • We zijn jouw ingang tot het brede publiek/private netwerk in de Twentse arbeidsmarkt. Daarbij kun je o.a. denken aan opleiders, scholingsfondsen, sociale partners, UWV, gemeenten.
  • Je hebt altijd toegang tot onze kennis-/netwerkevents.
  • Samen creëren we een positief imago als employer brand, zeer belangrijk voor jouw bedrijf bij werving in een steeds krappere arbeidsmarkt.


Award Leerwerkloket 1

Direct contact met één van onze medewerkers? Neem contact op.

NO OPTION SET