Naar overzicht
Algemeen | 30-11-2022

Iedere donderdag inloopspreekuren in Hengelo en Enschede

Iedere donderdag heeft Leerwerkloket Twente van 10:00 tot 13:00 uur een inloopspreekuur in bibliotheek Hengelo en van 10:00 tot 12:00 uur in de centrale bibliotheek Enschede. Er zit dan een adviseur voor je klaar met wie je in gesprek kunt gaan over jouw loopbaan- en scholingsvraag. 

Inloopspreekuur Hengelo
We staan in Hengelo op ontwikkelplein in de bibliotheek. Dit is de plek waar je jezelf kunt ontwikkelen. Je kunt hier terecht voor praktische hulp van verschillende organisaties.
Ook Leerwerkloket Twente heeft iedere donderdag een spreekuur bij het Ontwikkelplein. Er zit dan een adviseur voor je klaar met wie je in gesprek kunt gaan over jouw loopbaan- of scholingsvraag.
Je kunt denken aan vragen als:

  • Hoe kan ik me omscholen?
  • Hoe zoek ik naar werk?
  • Welk baan of opleiding past bij mij?
  • Welke cursus kan ik het beste volgen?

Wij geven vrijblijvend advies aan iedereen uit Twente. Kom gewoon langs donderdags tussen 10:00 en 13:00 uur.

Ook kun je met andere vragen terecht bij het ontwikkelplein.
Wil je bijvoorbeeld beter Nederlands leren, online toeslagen aanvragen of voortaan zelf dat digitale formulier invullen? Of loop je tegen een probleem aan met je laptop, mobiel of computer? Of wil je graag een luisterend oor?

Elke week zijn er verschillende spreekuren waar je terecht kunt voor tips, advies of praktische hulp.
Kijk hier voor een actueel overzicht van alle spreekuren en activiteiten, of loop eens binnen in de Bibliotheek. Je vindt ons op de tweede verdieping van Bibliotheek Hengelo, aan de Beursstraat 34. 

Inloopspreekuur Enschede
Iedere donderdag tussen 10:00 en 12:00 uur kun je binnenlopen bij de centrale bibliotheek in Enschede. Je vindt ons, als je binnenkomt, aan de rechterkant. Het adres van de bibliotheek is Pijpenstraat 15 in Enschede.

Aanmelden is niet nodig! Kom gewoon langs.

Wil je liever een persoonlijk adviesgesprek op afspraak met één van onze loopbaanadviseurs?
Vul het contactformulier in op onze website.  

Delen

Gerelateerde berichten