Naar overzicht
Werkgever | 11-06-2024

Leren en ontwikkelen is geen kans. Het is een must voor bedrijven

In deze podcast Made in Twente duiken Willem-Jan en Tom van het Keukentafelgesprek dieper in op dit onderwerp Leven Lang Leren samen met collega Ellen Alberink (Leerwerkloket Twente) en Kristel Konst (Aqua+). Leven lang leren is steeds belangrijker geworden. Ook veel werkgevers erkennen het belang van leren en ontwikkelen. Toch is het door de waan van de dag soms lastig om hier echt invulling aan te geven. In deze podcast vertellen Ellen en Kristel meer over leren en ontwikkelen op de werkvloer.

Allerlei onderwerpen komen aan bod in deze podcast. Onder andere:

  • Financiële regelingen voor scholing
  • Digitale vaardigheden van medewerkers
  • Leercultuur binnen je organisatie
  • Verschillende manieren van leren op de werkvloer
  • Hoe kun je aan de slag? En wie kan je hierbij helpen?

Eén van de constateringen: leren en ontwikkelen is gewoon een must. Het is een voorwaarde van je organisatie om de kwaliteit van je product of dienstverlening te borgen. Het kost misschien tijd en geld, maar dit heb je binnen no-time terugverdiend.

Bekijk/Beluister hier de podcast:


Wil je meer informatie over hoe Leerwerkloket jouw organisatie kan ondersteunen?
Neem contact op



Delen

Gerelateerde berichten

Werkgever | 07-26-2024

Vooruitblik op de toekomst: Ontwikkelpad Kinderopvang in Twente

Centrumgemeente Enschede heeft namens de arbeidsmarktregio opdracht gegeven om het Ontwikkelpad Kinderopvang vorm te geven in Twente. Door recente ontwikkelingen wordt er een aanzienlijke krapte verwacht in de kinderopvangsector. Verschillende partijen hebben de krachten gebundeld om samen de kinderopvang toekomstbestendig en wendbaar te maken. Deze samenwerking omvat onder andere Leerwerkloket Twente, ROC van Twente, Werkplein Twente en SBB. En dat doen we graag samen met de Twentse kinderopvangorganisaties.

Lees bericht

Werkgever en Werkzoekende en ZZP | 06-19-2024

5 tips: Zet je loopbaan in het zonnetje

De zomerperiode is bijna aangebroken. De zomer is niet alleen een tijd van zon, vakantie en ijsjes. Het is ook een uitgelezen moment om je loopbaan eens extra aandacht te geven. Of je nu al een baan hebt of op zoek bent naar werk, deze zonnige periode biedt kansen voor reflectie en groei. Hier zijn enkele tips om aan de slag te gaan met je loopbaan.

Lees bericht

Werkgever | 06-19-2024

'We moeten het samen doen'

De tweede Kopgroep Basisvaardigheden is gestart. Deelnemende werkgevers gaan aan de slag met laaggeletterdheid. "Iemand die de basisvaardigheden niet beheerst kost alleen maar geld, voor de maatschappij, maar ook voor werkgevers. In mijn vorige baan kon ik bijvoorbeeld niet beoordelen of ik een goedkopere oplossing had voor de klant, dus ik koos altijd voor de dure optie die ik kende. En daarbovenop nog mijn verzuimkosten doordat ik veel uitviel."

Lees bericht

NO OPTION SET