Naar overzicht
12-07-2022

Regelneef achter de schermen! Maak kennis met Margo.

Heb je een vraag en neem je telefonisch contact op met Leerwerkloket Twente? Dan spreek je Margo. Margo is het eerste aanspreekpunt van Leerwerkloket Twente. Ze maakt iedere collega, kandidaat of werkgever wegwijs met onze dienstverlening. “Ik hoop dat iedereen met een goed gevoel de telefoon ophangt. We zijn er voor iedereen en geen enkele vraag is gek!” Daarnaast zorgt Margo ervoor dat iedere collega zijn werk goed kan doen. Maak kennis met Margo.


Hoe ben je hier terecht gekomen?
“Ik werk sinds 2018 bij Leerwerkloket Twente. Ik had daarvoor een WW uitkering en zocht al een tijdje naar een baan in het secretariaat. Ik vind het leuk om achter de schermen allerlei dingen te regelen. Een medewerker van UWV belde mij en ze vertelde dat ze een passende vacature had gevonden als secretaresse bij Leerwerkloket Twente. De taken en verantwoordelijkheden spraken mij erg aan, dus ik besloot te solliciteren. Ook was er een goede klik en vervolgens kon ik hier aan de slag!”

Welke taken en verantwoordelijkheden heb je dan?
“Ik beheer onder andere de telefoon van Leerwerkloket Twente. Dus als je het algemene nummer belt, krijg je mij aan de telefoon. Ook notuleer ik vergaderingen, bestel ik kantoorbenodigdheden, doe ik de administratie van subsidieaanvragen en zorg ik samen met Judith dat alle spullen klaar staan voor een evenement. Daarnaast beheer ik van Jenny, onze manager, de agenda. En als een nieuwe medewerker in dienst komt, zorg ik ervoor dat diegene de juiste spullen en inloggegevens krijgt. Dit zijn allemaal taken achter de schermen. Eigenlijk zorg ik ervoor dat iedereen z’n werk goed kan doen.”

Wat vind je zo leuk aan het werk?
“Ik vind het leuk om dingen te regelen. Soms is het een hele puzzel om met alle volle agenda’s een afspraak te plannen. Door te overleggen met andere secretariaten (UWV, ROC, gemeenten) proberen we altijd te schuiven en te zoeken naar een oplossing. Dan ben je toch echt blij als het gelukt is!

Ook hoop ik dat ik mensen enthousiasmeer aan de telefoon. Soms belt iemand en die zegt: ik wil misschien wel iets anders, maar ik ben al 61. Dan hoop ik ze mee te geven dat er ook voor hen allerlei mogelijkheden zijn, zodat ik een positief gevoel bij hen achterlaat!" 

Delen

NO OPTION SET