Naar overzicht
Werkzoekende | 13-04-2023

We gaan van start met het project: ontdek wat jij in huis hebt! 

In het programma Ontdek wat jij in huis hebt krijgen vrouwen (van 45 - 65 jaar) de gelegenheid zich stapsgewijs te oriënteren op of op hun weg naar de arbeidsmarkt. 

Nog steeds verrichten vrouwen de meeste zorgtaken; denk bijvoorbeeld aan de zorg voor kinderen, de ouder-wordende ouders en het huishouden. Meestal wordt in zulke situaties besloten dat de vrouw niet of minder gaat werken. Of wellicht in een baan dat onder je eigenlijke denkniveau is. Als de volgende fase aanbreekt waarin de kinderen het huis uit zijn en de ouders overleden, dan geeft dit vaak tijd en ruimte om weer aan het werk te gaan, meer te gaan werken, een carrièreswitch te maken of om te ontdekken wat nu echt passend is. Dit kan veel vragen oproepen: waar begin ik, wat heb ik in huis, hoe vind ik aansluiting op de arbeidsmarkt en is er wel werk in wat ik zou willen.

Leerwerkloket Twente helpt hierbij. Je meld je in eerste instantie aan voor een persoonlijk gesprek, waarin jouw persoonlijke vraag centraal staat. Door een uitgekiend pakket aan workshops en met behulp van betrokken en ervaren loopbaanadviseurs kun je een stap zetten die jij voor ogen hebt: individuele adviesgesprekken of een deelname aan het programma 'Ontdek wat jij in huis hebt'

Bekijk wat wij kunnen betekenen!  Lees hier meer 


Delen

Gerelateerde berichten