Naar overzicht
Algemeen | 19-05-2024

Leerwerkloket Twente in Oostenrijk

Sharon Hinsenveld, adviseur Leven Lang Ontwikkelen bij Leerwerkloket Twente nam deel aan de Academia in Dornbirn (Oostenrijk) met als centraal thema Een leven lang loopbaanbegeleiding. Het Academia Netwerk biedt Loopbaanbegeleiders de kans om deel te nemen aan een leermobiliteit in een ander Europees land.

Tijdens de Academia sessies deelde Sharon ervaringen en initiatieven vanuit Nederland, waaronder het ZorgStart project. Dit project ondersteunt zij-instromers in de zorg en toont een succesvolle publiek-private samenwerking. Ook presenteerde zij het programma Ontdek wat jij in huis hebt! voor vrouwen van 45 tot 65 jaar. Hier worden vrouwen in hun eigen kracht gezet in hun zoektocht naar een vervolgstap. 

Hoe kijk je terug op?
Sharon vertelt: "De deelname aan het Academia programma in Oostenrijk was een waardevolle en verrijkende ervaring. Het heeft niet alleen bijgedragen aan mijn professionele ontwikkeling, maar ook aan het begrip van internationale benaderingen van loopbaanbegeleiding en leven lang leren."

Lees hier meer

Delen

Gerelateerde berichten

NO OPTION SET