Naar overzicht
25-02-2022

Maak kennis met adviseur Elif: “Samen met werkgever of kandidaat ga ik opzoek naar een passende financiële oplossing voor scholing”

Leerwerkloket Twente bestaat uit een team adviseurs met veel expertises. Elif, onze financial engineer, is onze expert op het gebied van financiële regelingen. Ze denkt altijd met kandidaten, werkgevers en professionals mee om een passende financiële oplossing te vinden om scholing (gedeeltelijk) te kunnen financieren. Elif hoopt dat het voor iedereen toegankelijk wordt om een opleiding te kunnen volgen en leven lang te kunnen ontwikkelen. Elif neemt je mee in haar werk, haar drijfveren en hoe zij jou of jouw bedrijf kan helpen. 

“In 2008 ben ik gestart met mijn werkzaamheden in het sociale domein. En in 2019 ben ik bij Leerwerkloket Twente begonnen als adviseur. Ik heb bewust gekozen om mij te specialiseren in de financiële regelingen. Ik merkte dat binnen organisaties veel kennis was over eigen wetten en regelgeving en financieringsmogelijkheden, maar men kon “door de bomen het bos niet meer zien” doordat er buiten de organisatie ook veel regelingen bestaan. Bij Leerwerkloket is dit anders. Wij zijn onafhankelijk, voor alle inwoners en werkgevers en adviseren in de breedte mee. Dit maakt dat wij buiten de kaders creatief kunnen denken en advies geven op basis van de behoefte van de kandidaat of werkgever.”

“Daarnaast merk je dat het fijn is dat we korte lijnen en warme contacten met het netwerk hebben. Voor kandidaten en werkgever is het een onoverzichtelijk netwerk aan organisaties en instanties. Doordat wij weten wat er mogelijk is op landelijk, provinciaal, regionale en gemeentelijk niveau, kun je goed verbindingen maken, samenwerken en in de financiële vraag echt verder helpen. Dit geeft energie.“

Maar is er altijd een financiële regeling voor een klant met een vraag? “Bij Leerwerkloket Twente krijgt elke klant krijgt antwoord op zijn vraag. Alle mogelijkheden worden besproken om tot oplossingen te komen. Voor iedereen zou het toegankelijk moeten worden om een opleiding en/of traject te kunnen volgen. Niet alleen als je een uitkering hebt, maar ook in andere situaties. Financial Engineering maakt dat je out-of-the box en creatief kunt denken. Het gaat niet altijd om geld om tot een passende oplossing te komen.”

Wil jij weten welke mogelijkheden er zijn om jouw scholing, of de scholing van jouw medewerker, gedeeltelijk te financieren? Neem vrijblijvend contact op met Leerwerkloket Twente. Wij helpen jou om een passend opleidingsbudget te vinden.


Delen

NO OPTION SET