Leerwerkloket Twente voor werkgevers

Als werkgever wil je kundige en gemotiveerde mensen op de juiste plek. Ook wil je kennis en ervaring behouden en aantrekkelijk zijn voor potentiële medewerkers. Goed personeel is schaarser dan ooit. Om aantrekkelijk te zijn èn blijven als werkgever is scholing en (persoonlijke) ontwikkeling essentieel.

Personeelsontwikkeling is maatwerk

Hoe is je huidige opleidingsklimaat? Voelen medewerkers zich vrij om aan te geven dat ze een ontwikkeltraject nodig hebben? Het vergt inzicht om te weten wat jouw bedrijf nodig heeft, wat jouw medewerkers wensen en welke vorm van ontwikkeling daarbij het beste past. Onze ondernemersadviseurs helpen je graag.

Hiermee kunnen wij jou helpen!

Personeelsbarometer

De Personeelsbarometer is een online vragenlijst. Je krijgt via een rapportage inzicht in de mobiliteit van je personeelsbestand, de ontwikkeling van de orderportefeuille, de vervangingsvraag en de uitbreidingsvraag. In de nabespreking onderzeken we waar actie ondernomen kan worden. De ingevulde data zijn goed beveiligd en zijn niet herleidbaar naar jouw bedrijf.  

Vraag de personeelsbarometer aan

Loopbaan APK

Wil jij je medewerkers laten weten hoe ze hun werk in de toekomst nog met plezier kunnen doen? Wil je laten zien dat je duurzame inzetbaarheid en personeelsontwikkeling belangrijk vindt? Of ben je benieuwd hoe jouw bedrijf zich verhoudt tot andere bedrijven in Nederland als het gaat om het werkvermogen van jouw medewerkers? Belangrijke vragen waarmee we je graag helpen. Daarom hebben wij voor jouw bedrijf de Loopbaan APK voor medewerkers.  

Lees meer

Inzicht in financiële regelingen

Onze experts kijken samen met jou of je gebruik kunt maken van financiële middelen om leren in jouw organisatie te stimuleren. Er zijn zoveel regelingen dat we hiervoor een aparte pagina hebben gemaakt. Zie je door de bomen het bos niet meer, meld je en we onderzoeken samen de kansen.

Naar de pagina financiële regelingen

Ontwerpen maatwerk leertrajecten

Je kunt je medewerkers op veel manieren beter maken, maar je wilt wel graag dat ze leren wat jouw bedrijf nodig heeft. Welk opleidingstraject past bij jouw opleidingsbehoefte en bij jouw medewerkers? We onderzoeken samen met jou wat de opleidingsnoodzaak is, welke manier van leren het meeste effect heeft en welke opleider daarbij het beste past. 

Neem contact op

Leerwerk banen

Heb je vacatures die je openstelt voor zij-instromers of studenten? Meld ze bij ons, wij publiceren ze op onze site en wijzen onze loopbaanadvies kandidaten op de leerwerkbaan. 

Ook denken wij graag met je mee over een geschikt opleidingstraject voor zij-instromers en/of personeelsleden. Dit geldt voor alle opleidingsniveaus.

Vacature melden

Arbeidsmarktinformatie

Wat zijn de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche en regio. Wat betekent dit voor werving, selectie en opleiden? Wij hebben verschillende tools tot onze beschikking om in te zoomen op de arbeidsmarkt. Denk daarbij aan het doelgroependashboard met regionale arbeidsmarktdata per functie, dataportaal arbeidsmarktinzicht en arbeidsmarktinformatie van het UWV. Graag bespreken we met jou wat deze data betekenen voor jouw personeelsbeleid. 

Afspraak aanvragen

Wil je onderzoeken of wij jouw organisatie kunnen ondersteunen?

Elke situatie is anders. Het bevorderen van een leercultuur en het in beweging krijgen van medewerkers is een hele uitdaging. Vind je dit lastig, laat ons met je meedenken. Dit doen we graag en geheel vrijblijvend. 

Chat met ons

Bel ons