NL Leert Door

Gratis ontwikkeladvies en scholingstrajecten voor iedereen

In een loopbaanadviestraject krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen. Weet je na deze gesprekken welke bijscholing of cursus je moet volgen om up-to-date te blijven? Dan biedt het Leerwerkloket jou opleidingsadvies en inzicht in scholingsbudgetten of -subsidies. Dit najaar biedt de regeling NL Leert Door daarnaast de mogelijkheid om gratis (online) scholing te gaan volgen!

Ben jij werkgever? Lees dan hier verder. 

Loopbaanadvies

De regeling NL Leert Door laat zien dat veel mensen behoeft hebben aan loopbaanadvies. Helaas waren de gesubsidieerde trajecten snel vergeven. Leerwerkloket Twente is en blijft beschikbaar voor gratis loopbaan- en scholingsadvies voor iedereen. Op onze website vind je veel informatie waarmee je zelf een eerste onderzoek kunt starten. 

Wil je hulp? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina voor een persoonlijk gesprek. We nemen binnen 2 weken contact op om tijdens de telefonische intake je vraag helder te krijgen. Vervolgens plannen we een afspraak voor een adviesgesprek.  leren-werken-3930
leren-werken-3967-1

Gratis (online) trainingen, cursussen en opleidingen

Vanaf december 2020 tot juli 2021 kun je je aanmelden voor gratis (online) scholing. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing of oriëntatie op omscholing. Scholing in veel onderwerpen en alle niveau's, zeker ook iets dat bij jou past. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. 

Vind jouw gratis training/cursus of opleiding

Hoe werkt Nederland? 

Via de website van Hoe Werkt Nederland worden werkenden, werkzoekenden en zzp’ers gewezen op de mogelijkheid voor zo’n kosteloos ontwikkeltraject en waar zij terecht kunnen. Op deze site vind je altijd de meest actuele informatie. Ook worden hier de Leerwerkloketten genoemd als één van de loopbaanbedrijven waar je terecht kunt. 

Alle feiten en cijfers van NL Leert Door vind je hier

leren-werken-4071

Meld je aan!

Het Leerwerkloket Twente, altijd al een vertrouwd adres waar iedere inwoner van Twente terecht kan voor kosteloos en onafhankelijk scholings- en loopbaanadvies. Meld je aan en één van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact met je op.