Naar overzicht
Werkende en Werkgever | 01-10-2021

Opleiding met baanintentie voor ICT-kandidaten 

 Begin november starten Werkplein Twente en Leerwerkloket Twente samen met Endoor een opleidingstraject voor junior front-end developers op MBO 4 niveau.  De opleiding duurt 4 maanden en wordt gefinancierd vanuit verschillende subsidieregelingen.

Wat wordt er geleerd?

De kern van de cursus ligt op front-end programmeren waarbij gewerkt wordt met o.a. HTML, CSS, PHP, Java en Javascript. Daarnaast worden ook de volgende onderwerpen behandeld:

  • Projectmanagement (o.a. MS Teams, DevOps en GitHub)
  • Communicatievaardigheden en solliciteren (o.a. LinkedIn)

De lesstof bestaat uit theorie en veel individuele – en groepsopdrachten. De deelnemers werken in scrumgroepen waarbij een goede samenwerking en communicatie essentieel is. Indien gewenst kan de inhoud nog worden aangepast aan specifieke wensen van bedrijven en organisaties.

Wie komt hiervoor in aanmerking? 
We zijn op zoek naar kandidaten met ICT ervaring. Dit kan verouderde ICT kennis zijn, maar ook de enthousiaste hobby ICT-er kan zich hier voor opgeven. Belangrijk is de motivatie en de affiniteit met ICT. Midden oktober zal een toelatingstoets worden afgenomen door Endoor om te bepalen of kandidaten geschikt zijn voor het project.  
 
Heb je nu al een kandidaat op het oog of ben je een kandidaat die graag deel wil nemen?
Stuur een mail met CV naar Ellen Alberink ; ellen.alberink@leerwerkloket.nl


Delen

Gerelateerde berichten